Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Desant' al liderilor UNPR în instanță: Acuzații incendiare la adresa oamenilor lui Băsescu

sigla_unpr

Vineri, 19 ianuarie 2018, la Curtea de Apel București s-a desfășurat o nouă ședință în procesul privind Protocolul de fuziune dintre PMP și UNPR, semnat în urmă cu un an și jumătate de Traian Băsescu și Valeriu Steriu.

Astăzi, în fața Instanței, pe lângă PMP, reprezentat prin avocat, au fost prezenți toți cei 48 de președinții ai organizațiilor județene și ai organizațiilor din București, precum și membrii BPPN ai UNP. Potrivit unui comunicat al UNPR, reprezentanții partidului au avut mandatul celor peste 150.000 membri să respingă cererea de înregistrare a fuziuni pentru că voința expresă de „a nu voi acest lucru ” este clară și fără echivoc.

Vezi și: Încrederea românilor în instituții: Justiția și Biserica, în revenire puternică/ SONDAJ CURS pentru STIRIPESURSE.RO

„UNPR a dovedit astăzi, încă o dată, dacă mai era nevoie, că ideea și întențiile de a fuziona cu PMP au fost compromise, iremediabil, orice prelungire a acestei situații fiind dăunătoare ambelor partide.

Este împotriva rațiunii și bunului simț să susții în continuare o fuziune cu o entitate politică care în unanimitate nu dorește acest lucru.

Cerbicia cu care conducerea PMP – dorește, cu orice preț, fuziunea, continuând procesul “singur împotriva tuturor” dovedește faptul că scopul acestei acțiuni a fost desfințarea UNPR și dispariția din mediul politic românesc a unui partid care probabil deranja pe mulți”, precizează președintele UNPR, Ion Răducanu.

Vezi și: Sfatul psihologilor: Copiii ar trebui puși la muncă. Treburi casnice în funcție de vârstă

Procesul a fost amânat până în 16 februarie 2018, din motive de procedură, create de tot mai multe cereri de intervenție ale unor membri ai UNPR care vor să-și manifeste opoziția față de fuziune.

„Avem dovezi clare și indubitabile că PMP prin conducătorii săi a încălcat flagrant înțelegerile inițiale și protocolul de fuziune, că fostul președinte al UNPR Valeriu Steriu a semnat un protocol fără a avea mandatul partidului, că PMP are datorii mari și vrea probabil să le achităm noi, că deciziile privind fuziunea au fost luate de organismele de conducere în mod nestatutar și nelegal.

De aceea, afirmăm încă o dată, că UNPR a fost este și va rămâne un partid de sine stătător înscris în Registrul Partidelor Politice la poziția 48, își va continua activitatea potrivit doctrinei sale și propriului statut”, mai precizează fostul deputat Ion Răducanu.

Vezi și: Sfaturi de neratat pentru sezonul rece: Metode prin care poţi păstra locuinţa încălzită cât mai mult timp .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.