Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Desant român la Londra pentru salvarea copiilor români din 'ghiarele' familiei de homosexuali

Florin Barbu

Autoritățile de la București s-au mobilizat după succesul din Cazul Bodnariu pentru un alt caz foarte important și care a făcut valuri în ultima perioadă. Este cazul familiei lui Florin Barbu ai căror copii au fost încredințați de statul englez în grija unei familii de homosexuali. Tatăl copiilor a făcut deja chiar și greva foamei pentru salvarea copiilor lui și ultima lui speranță e ajutorul de la București.

Vezi și: Englezii solicită pe capete pașapoarte străine înaintea referendumului pentru BREXIT

Senatorul Ben-Oni Ardelean va fi cel care va reprezenta România la procesul decisiv de la Londra de luni. Iată anunțul făcut se senator:

Un nou caz pentru care opinia publica trebuie sa se mobilezeze: copiii lui Florin Barbu - Londra, Marea Britanie - 20 iunie 2016. Cazul Bodnariu a declansat la nivel de opinie publica emotie si actiune, iar succesul acestuia a fost o mare victorie pentru toti cei care timp de mai multe luni de zile au manifestat activ pentru respectarea drepturilor copilului.

Luni o sa merg in fata autorităților britanice, atât in fata judecătorului, cat si la seviciile sociale londoneze, pentru a face demersuri in vederea preluării cazului copiilor lui Florin Barbu in Romania, asa cum prevad legile internationale. Andy (5 ani) si Diana (8 ani) sunt deja in custodia unui cuplu de homosexuali, iar instanta se afla in fata unei decizii finale pentru a definitiva aceasta adoptie. Sustinut de autoritatile romane, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa reusim sa stopam definitivarea adopției si sa dam posibilitatea celor doi copii sa crească alături de familia extinsa, respectandu-le identitatea culturala si libertatea religioasa.

Chiar daca prin diverse canale mi s-a transmis ca nu mi se va permite sa asist la proces voi fi luni la Londra si nu cred ca autoritățile unui stat care se pretinde de drept îmi poate refuza acest lucru si nu vor face dreptate acestor copilasi.”, a spus Ben-Oni Ardelean pa pagina sa de socializare.

Vezi și: SCANDAL la România TV: Traian Băsescu și-a ieșit din minți

_____

Iată povestea neromanțată a lui Florin Barbu și cum s-a ajuns la tragedie:

Bună ziua! Sunt Florin Barbu născut pe data de 16/09/1976 in Onesti Jud.Bacau Romania Cu cetatenie Romana si am primit Rezidenta permanenta in U.K. in 2013 dupa nașterea celor doi copii ai mei.  În octombrie- noiembrie2013 , soția Claudia Racolta a sunat la polițe, după câteva certuri în familie. Ea la momentul respectiv avea un amant și dorea să scape de mine,  pentru a-l aduce pe el în casă, lucru care mi-a fost confirmat mult mai târziu. (Am atașat declarația dată de ultima Nany a familiei și datele de contact!...) Poliția mă ducea la beci și mă verifica, iar a doua zi mă elibera. Menționez că nu am fost găsit vinovat, nu am fost judecat sau condamnat! Soția în acea perioadă, era și sub influența amantului și sub influența Morfinei! Urma un tratament prescris de medic și căuta ceartă din orice. Ulterior, a fost diagnosticată cu "Personality Disorder". Poliția a sesizat Social Services Haringey Londra, iar aceștia ne-au făcut câteva vizite acasă.

 

Recunosc greșelile mele și durerea provocată copiilor care au asistat la certurile dintre părinți! Eu doream ajutor, speram la "counsuling, parenting curs" de la ei, deoarece copiii sunt fericiți când cresc cu ambii părinți. Copiii ne iubesc enorm și relația mea cu ei era bună. Soția, fiind influențată de acel amant, s-a îndepărtat de mine și de ei! Fiind bolnavă, eu mă ocupam de copii ducîndu-i la școală, grădiniță, în parc... (cu toate că în acea perioadă lucram 6 nopți pe săptămână, dormeam mai puțin) Voiam să fiu alături de copii, să le ofer suportul necesar, să-i ajut ca să treacă mai ușor peste situația creată. Social Services au început să facă rapoarte împotriva noastră, spunînd că mama ia morfină si îl alăptează pe Andy, care avea deja 3 ani și nu mai era alăptat de ceva vreme. Însă, aceștia au mințit-o pe mamă că îi va da ei copiii,  daca ma acuză pe mine de anumite lucruri...

Pe 12 Martie 2014, mama mi-a cerut să părăsesc căminul conjugal,  ceea ce am și făcut însă, Diana avînd 6 ani, a spus ca ea nu vrea să mai stea cu mama și dorește să vină cu mine. Andy era prea mic să înțeleagă ce se petrece! Am apelat acel avocat care mia fost dat de ei și am fost îndrumat să sun Social Services, care m-au chemat la ei, cu Diana. După o discuție avută de ei cu Diana de circa 30 de minute, sau întors la mașină, mie nefiindu-mi permis accesul la discuția lor. Am plecat cu Diana făcând planuri pentru o nouă locuință, cum să-l iau și pe Andy de acolo și plănuind un nou viitor, pentru mine și copii mei.  Menționez că am plecat cum eram îmbrăcat, toată munca mea de 8 ani în UK rămânând la soție,   chiar și în acest moment, aflându-se la ea. Am apelat la prieteni pentru a împrumuta bani sa închiriez urgent o nouă locuință! Peste noapte, am rămas cu Diana la prieteni de familie, iar dimineața i-am pregătit micul dejun și am dus-o la școală, încercând să aduc zîmbetul pe fața ei. După masă am luat-o de la scoală și am plecat la avocat dar, pe drum am primit telefon să merg la Social Services. Ajuns acolo era Poliția care mi-au luat-o pe Diana, spunându-mi că Andy se află deja la ei și că va urma un proces.

Deci, după cîteve certuri în familie, copiii au fost luați de Social Services Haringey London U.K. Eu am spus atunci că doresc ca, copii sa fie dați mamei. Aceștia su pus condiția ca părinții să locuiască separat, pentru a putea fi dați copiii mamei. Am acceptat aceasta gândindu-mă la copiii mei, pentru care aș face orice. Așadar, am primit interdicția de a merge acasă sau de a-mi contacta soția. Autoritățile nu și-au tinut  promisiunea, copiii nefiind dați la mamă, pe motiv că vor face "assesment" înainte. După acel "assesment", au spus că mama nu poate primi copiii deoarece are "Personality Disorder" și nu există tratament pentru aceasta. Mie mi-au spus că sunt condus de sentimente și că sunt pentru copii mai mult un frate mai mare,  decât un Tată. La "assesment" fuseseră prezenți copiii, pe care i-am întrebat cu cine doresc să stea. Ei mi-au răspuns că doresc să fie familia completă, cu mama și cu tata. Rezultatele au venit la o lună după aceasta. Eu am rămas fără copii, fără soție și fără casă....Cum să mai lupt cu ei? Am început să lucrez zi de zi,  enorm de mult și să fac economii, pentru a putea strînge banii necesari recâștigării copiilor mei. Se poate verifica în  Bank statment,  am muncit aproape non stop și am strîns în această perioadă £9000, care sau risipit în speranțe deșarte. Am făcut tot ceea ce mi s-a cerut! Menționez faptul că am fost la Assesment la NHS pentru a face terapie, deoarece la privat ședințele erau foarte scumpe. Chiar și așa, nu am așteptat și până am primit programarea la NHS, am făcut trei luni si la privat. A reieșit că nu am nevoie de nicio terapie! (document atașat) La câteva zile după rezulatul "assesmentelor", fiind la muncă în centrul Londrei, am văzut-o pe soția mea, am discutat cu ea să iau eu copiii singur, dat fiind diagnosticul primit de ea de la "assesment".

Ea, m-a raportat din nou la poliție, declarând că am încălcat interdicția pusă de a nu mă apropia de ea. Am fost arestat și în final eliberat, cu o amendă de £245. În altă zi,  intrând pe profilul ei de Facebook, am dat cerere de prietenie din greșeală, apoi cancel, însă iarăși am fost raportat la Poliție, arestat, eliberat cu o amendă de £280 și un an de zile, să merg în fiecare săptămînă, la "Probation Officer". Când s-a terminat anul de zile,  acel ofițer mi-a eliberat o adeverință prin care, spune că îmi iubesc mult copiii și nu am nevoie de nici o terapie.(document atasat)

Șansele mele de q reprimi copiii au scăzut enorm! Pe durata procesului, am fost reprezentat de un avocat din oficiu, care nu m-a reprezentat corect. În perioada martie-decembrie 2014, am avut voie să-mi văd copiii săptămînal și în aceeași perioadă, am aflat că deja se știa cui vor fi dați copii mei spre adopție. Din acele rapoarte reiese că relația mea cu ei era foarte bună. Însă judecătorii nu au luat acest aspect în calcul. Copiilor li s-a interzis să vorbească limba română și li s-au dat anumite pastile. (Acest lucru mi-a spus Diana, la una dintre întâlniri). Am fost amenințat că dacă vorbesc cu copiii anumite subiecte, nu voi mai avea dreptul la vizite! La proces au spus că nu pot să îmi dea copiii, deoarece pun soția înaintea copiilor și dacă ne-am împăca, iar afecta.  Am pierdut procesul în decembrie 2014! Nu sa luat in considerare dorința copiilor care a fost aceea de a se intoarce la părinți.

De luat în calcul faptul că, copiii nu au fost încredințați nici familiei mele lărgite, (surorii mele) și nici în cea a mamei (tatăl ei, bunicul copiilor)! Din acea clipă, nu am mai avut dreptul de a vizita copiii săptămînal, ci o dată pe lună!  (document atașat) Cei de la "Social Services" nu au respectat acest drept și nu mi-au permis să-mi văd copii deloc. Copiii m-au întrebat în lacrimi: "Cum de ai pierdut, tati?" Le-am jurat atunci, că voi lupta neîncetat pentru ei!

Am făcut un singur recurs și nu a fost admis! Am fost la Sfântul Munte Athos,  m-am rugat la bunul Dumnezeu să îmi scoată în cale oameni care să mă îndrume și să mă ajute! Ulterior am fost înștiințat că îmi vor da copiii spre adopție, unui cuplu de același sex. Am continuat să muncesc și să analizez,ce aș putea să mai fac, să pot câștiga în fața acestui  sistem. Am scris o mulțime de scrisori, am făcut petiție online, am ieșit să protestez făcând greva foamei la Parlamentul European 4 zile, cerând ajutorul oamenilor care ne reprezintă.

M-am întors la Londra, iar după ce procesul a fost amînat de trei ori, acesta a avut loc în data de 13 mai 2016. Avocatul Copiilor, Gardianul acela care trebuie să fie dat de tribunal, nu a fost prezent la proces!  Nu am primit "Statmentul" lor sau al Claudiei Racolta! Nici măcar nu s-au uitat peste noile mele evidențe sau ale surori mele! Am fost refuzați toți,  eu, sora mea, soția Claudia Racolta și tatăl ei de asemenea.

Am recurs la greva foamei, de această dată la CEDO, în Strasbourg, pentru 18 zile. Acum fac protest normal pentru a-mi salva copiii. Am primit refuzul în scris din partea lor, în care nu se specifică de ce nu au vrut să dea copiii unuia din părinți sau dacă nu, familiei lărgite. Copiilor li s-a  refuzat dreptul de rezidență permanentă în U.K. în 2013! Sunt cetățeni români, născuți din părinți români, iar statul român interzice adopțiile internaționale din câte cunosc.

Dobândirea cetăţeniei,  cetăţenia română a copilului, se dobândeşte prin: naştere, adopţie, acordarea la cerere. Dobândirea cetăţeniei prin naştere: dacă ei s-au născut în străinătate şi ambii părinţi sau numai unul dintre ei are cetăţenia română.

Am fost înștiințat că pe data de 20 iunie 2016, va avea loc un proces pentru cei care doresc să adopteze copiii mei, în vederea întocmirii actelor finale. Încă mai este timp pentru a schimba cursul vieții acestor copii nevinovați! Dați-le dreptul de a fi crescuți de tatăl lor iubitor, vreau ca acești copii care sunt sânge din sângele meu, să se întoarcă în brațele mele!

AICI DOCUMENTELE LA CARE SE FACE REFERIRE ÎN SCRISOAREA = MĂRTURIE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.