Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deschiderea Bienalei de Arhitectură de la Veneţia, amânată până în august din cauza coronavirusului

arhitectura

Deschiderea Bienalei de Arhitectură de la Veneţia a fost amânată cu trei luni, până în august, din cauza dificultăţilor generate de răspândirea noului tip de coronavirus, informează miercuri DPA, potrivit Agerpres.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 29 august - 29 noiembrie în locul intervalului anunţat iniţial, între 23 mai şi 29 noiembrie, au precizat organizatorii într-un comunicat.

Reprogramarea a fost decisă întrucât restricţiile de călătorie impuse de multe ţări, ca răspuns la epidemia de coronavirus din nordul Italiei, au îngreunat planurile de călătorie ale participanţilor, se mai precizează în comunicat.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’

Bienala de Arhitectură este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul evenimentelor artistice la nivel global.

Potrivit organizatorilor, manifestarea reuneşte ''arhitecţi şi instituţii din peste 60 de ţări de pe toate continentele''.

Italia a devenit a treia cea mai afectată ţară din lume de criza coronavirusului după China şi Coreea de Sud, înregistrând 107 decese dintr-un total de 3.089 de cazuri la nivel naţional, potrivit celui mai recent bilanţ dat miercuri publicităţii, conform AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.