Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI ale DIICOT! INVAZIE de traficanți de droguri în mai multe stațiuni de pe litoral

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Şaptesprezece persoane sunt cercetate de poliţiştii constănţeni pentru trafic şi deţinere de droguri, după ce au fost prinse cu substanţe interzise. Acţiunea a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în zona de sud a litoralului românesc, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în perioada 10-12 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, au organizat o acţiune pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, în zona de sud a litoralului, între Mangalia şi Vama Veche.

În urma acţiunii, poliţiştii au constatat în flagrant 20 de infracţiuni de trafic şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fiind înaintate mai multe dosare penale către DIICOT Constanţa, în care sunt cercetate 17 persoane.

Astfel, într-unul din cazuri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, oamenii legii au prins un bărbat de 24 de ani, din Mangalia, în timp ce ar fi oferit spre vânzare 20 de grame de amfetamină şi 10 comprimate de ecstasy, în localitatea Vama Veche. El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc.

Citește și: Luptătorul K1 Daniel Ghiță dă KO: 'Jandarmii nu au greșit, din contră, trebuiau să aibă o atitudine mai fermă'

În acţiune au fost angrenaţi poliţişti de la Biroul de Poliţie 2 Mai-Vama Veche şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la Poliţia Judeţeană Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.