Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descindere DNA la Spitalul Militar din Timișioara - Șef de secție, SĂLTAT pentru luare de mită

Adevarul
DGA

 

Şef de secţie de la Spitalul Militar Timişoara, ridicat după ce a primit mită de la un investigator sub acoperire pentru rezolvarea unui dosar de pensionare al unui cadru milita, scrie News.ro.

Şeful Secţiei de Medicină Internă din cadrul Spitalului Militar din Timişoara, medicul Eugen Silviu Poşiar, a fost ridicat, miercuri, de ofiţerii DGA şi procurorii DNA, după ce a primit 500 de euro mită de la un investigator sub acoperire căruia i-a promis că va rezolva un dosar de pensionare de cadru militar.

Potrivit anchetatorilor, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au descins, miercuri, la Spitalul Militar din Timişoara şi la locuinţa medicului Eugen Silviu Poşiar, şeful Secţiei de Medicină Internă a unităţii medicale.

Medicul primise recent suma de 500 de euro de la un investigator sub acoperire căruia i-a promis că va interveni pentru rezolvarea favorabilă a dosarului de pensionare, iar miercuri anchetatorii l-au ridicat pe medic pentru a fi audiat la sediul DNA Timişoara.

De asemenea, sursele citate au precizat că medicul ar fi primit mită de mai multe ori pentru a rezolva dosare de pensionare pentru cadre militare. Ar fi vorba de zeci de astfel de dosare.

În urma percheziţiilor, în locuinţa medicului, procurorii au găsit peste 150.000 de euro, mai multe monede din aur şi o sumă însemnată în lei.

Citește și: Sentință DEFINITIVĂ - Mircea Badea și Antena 3 trebuie să plătească DAUNE MORALE unui scriitor .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.