Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI acasă la un LIDER PNL: acuzații de cămătărie și sechestrare de persoane

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Descinderi, în această dimineață, la un lider PNL. Omul este cercetat într-un dosar de cămătărie, după ce alături de tatăl său ar fi sechestrat doi bărbați care luaseră bani cu camătă de la tatăl politicianului, anunță România TV.

Citește și: Adrian Năstase NIMICEȘTE PSD: listă EXPLOZIVĂ cu toare MOMENTELE în care pesediștii i-au întors spatele

Liderul PNL Lipova, Rafael Mareș, este acuzat că i-a sechestrat pe cei doi bărbați care aveau o datorie de 10.000 de euro către tatăl său. Conform sursei citate, perchezițiile au durat mai bine de trei ore.

"Din cercetări a reieşit că, în seara zilei de 28 decembrie 2019, doi bărbaţi s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza localităţii Ghioroc, în vederea întâlnirii cu o femeie şi un bărbat. Cel din urmă, împreună cu alţi trei bărbaţi şi o persoană neidentificată la acel moment, i-ar fi reţinut pe primii doi împotriva voinţei lor, într-un imobil, unde i-ar fi agresat. De asemenea, cei bănuiţi de săvârşirea faptei ar fi ameninţat una dintre victime, cu scopul de a-i înapoia o sumă de bani pe care aceasta i-ar fi datorat-o", se arată într-un comunicat de presă remis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

În urma percheziţiilor, au fost conduşi la sediul IPJ Arad, în vederea audierilor, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 50 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.