Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi ale polițiștilor la domiciliile a doi dâmbovițeni acuzați de braconaj: Anchetatorii au gasit trofee, carne de vânat, arme albe și capcane

arma de vanatoare

Poliţiştii dâmboviţeni au efectuat, vineri, două percheziţii pe raza localităţii Ocniţa la persoane bănuite de braconaj, două mandate de aducere fiind puse în executare, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Întâlnire Firea - Stănescu - Neacșu - Petrea: În #echipă

''Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat 2 percheziţii domiciliare pe raza localităţii Ocniţa, la persoane bănuite de braconaj cinegetic. În urma descinderilor, la domiciliile acestora au fost descoperite 4 trofee de vânătoare, 79 de kilograme de carne de vânat, mai multe resturi de cadavru susceptibil a fi mistreţ, 3 topoare cu urme de sânge şi 11 laţuri'', precizează IPJ Dâmboviţa.

Au fost puse în executare două mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul inspectoratului pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 27 -31 ianuarie a.c., patru persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 51 de ani, toţi din Ocniţa, ar fi capturat trei mistreţi cu ajutorul unor laţuri montate în lăstărişul din spatele caselor.

''Cei în cauză nu sunt vânători şi nu deţin legal arme. Pe numele lor, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic'', mai informează IPJ Dâmboviţa.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.