Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi în Ploieşti şi Călăraşi la persoane bănuite de înşelăciune prin metoda Accidentul

perchezitii

Trei percheziţii au fost efectuate, vineri, de poliţiştii de investigaţii criminale în municipiile Ploieşti şi Călăraşi într-un dosar de înşelăciune prin metoda "Accidentul", prejudiciul în cauză fiind de 100.000 lei, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, persoanele bănuite ar fi săvârşit şase astfel de infracţiuni de la începutul anului şi până în prezent.

Ele ar fi contactat telefonic persoanele vătămate, spunându-le că rude apropiate ale acestora ar fi vinovate de producerea unor accidente grave, iar pentru înlăturarea presupuselor consecinţelor penale, precum şi pentru acoperirea costurilor serviciilor medicale ar fi cerut diverse sume de bani care au fost ridicate de complici.

Citește și: DNA Timişoara stă cu tunurile pe DRPD - Cercetează concursurile de la Direcţie anterioare anului 2019 când a izbucnit dosarul 'PSD Arad'

În acest mod a fost cauzat un prejudiciu de 100.000 lei, arată sursa citată.

De la adresele vizate de percheziţii au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracţională, precum sume de bani, înscrisuri, telefoane mobile şi bijuterii, iar două persoane au fost duse la audieri.

Activităţile au beneficiat de suportul operaţional al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.