Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI în Vama Oancea: polițiști de frontieră, SĂLTAȚI cu mascații pentru contrabandă

mascati

Polițiștii anticorupție și procurorii din Galați au făcut, marți, trei percheziții și au pus în aplicare în total opt mandate de aducere în cadrul unui dosar ce vizează infracțiuni de contrabandă cu țigări. Anchetatorii au descins la locuințele a doi agenți de poliție de frontieră și la Vama Oancea, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING Reprezentanții polițiștilor au primit INTERDICȚIE la discuțiile privind eliminarea pensiilor speciale

Potrivit unui comunicat transmis marți, ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Galați, împreună cu polițiști judiciariști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au descins la 3 din cele 13 percheziții domiciliare realizate în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări cu privire la infracțiuni de contrabandă.

În acest dosar au fost puse în aplicare un număr de opt mandate de aducere.

„Cele 3 percheziții efectuate de ofițerii DGA Galați au vizat adresele de domiciliu a doi agenți de poliție de frontieră, precum și biroul acestora din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea. În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, precum și bunuri ce se presupune a fi provenite din săvârșirea infracțiunii de contrabandă (în principal, produse accizabile - țigări)”, se arată în comunicatul DGA Galați.

Activitatea a fost desfășurată cu sprijinul tehnic al DOS – SOS Galați, beneficiind de sprijinul lucrătorilor din cadrul IPJ Galați – Serviciul de Acțiuni Speciale și Serviciul Criminalistic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.