Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI la proxeneți - Polițiștii de la trupele speciale au mers peste 'peștii' care aveau afaceri în Timișoara, Deva, Baia Mare și Alba Iulia

Pressalert.ro
Mascati

Descinderi, în această dimineață, la o rețea de proxeneți care activau în patru orașe din Ardeal. Motoda racolării de clienți era una cât se poate de modernă, aceștia fiind atrași prin anunțuri online. Serviciile se prestau în apartamente închiriate în regim hotelier.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, desfășoară trei percheziții în județul Hunedoara, la persoane bănuite de proxenetism, conform Mediafax.

Citește și: NEBUNIE în Justiție din cauza pensiilor speciale: Grefierii își ÎNTRERUP activitatea din 27 ianuarie

„Acțiunea vizează mai multe persoane în legătură cu care există indicii că, în perioada 2018 – 2020, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, prin închirierea de apartamente în regim hotelier și prin publicarea unor anunțuri pe site-uri de publicitate, în municipiile Alba Iulia, Deva, Baia Mare și Timișoara”, se arată în comunicatul citat.

Din cercetări a rezultat că o mare parte din veniturile obținute, în urma practicării prostituției, ar fi fost însușite de către persoanele vizate de anchetă.

Cinci persoane vor fi duse cu mandat, la audieri.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.