Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descinderi mamut în București, Ilfov, Călărași și Doj - Polițiștii au luat pe sus zeci de traficanți de tutun

perchezitii mascati

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, miercuri, 19 percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Călăraşi şi Dolj, la persoane suspectate de contrabandă cu tutun, prin anunţuri online. Astfel, au fost găsite aproximativ 200 de kilograme de tutun, mai mulţi suspecţi urmând a fi duşi la audieri.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 5 pun în executare, miercuri, 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 15 mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Călăraşi şi Dolj, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea unor infracţiuni în sfera contrabandei cu ţigări.

”Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada aprilie 2023 - prezent, prin intermediul unor anunţuri postate în mediul online, mai multe persoane ar fi oferit spre vânzare importante cantităţi de tutun de fumat, pe raza Sectorului 5. În urma efectuării percheziţiilor au fost găsite aproximativ 200 kg de tutun şi 68.000 de lei, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, a fost găsită şi o armă care va fi supusă expertizării”, a transmis Poliţia Capitalei.

Suspecţi vor fi duşi la audieri.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kg tutun de fumat.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.