Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCINDERI: ZECI de prostituate din PATRU județe, SĂLTATE cu mascații

mascati

30 de tinere practicau prostituția ajutate de cinci bărbai și o femeie, prin promovarea de anunțuri pe site-uri de matrimoniale, în 10 imobile din Bacău și Roman. Polițiștii au destructurat rețeaua după șapte percheziții în Bacău și în județele Constanța, Galați și Neamț.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au făcut şapte percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie - iulie., 30 de tinere ar fi practicat prostituţia, ajutate de cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 48 de ani şi o tânără, de 26 de ani, care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, prin promovarea de anunţuri pe site-uri de matrimoniale, în 10 imobile situate în municipiile Bacău şi Roman.

Poliţiştii au făcut şapte percheziţii în municipiul Bacău şi în judeţele Constanţa, Galaţi şi Neamţ, unde au găsit şi ridicat, pentru confiscare, 17 telefoane mobile, 14.730 de lei, 8.530 de euro, 160 de lire sterline, 100 de dolari, două pistoale cu bile supuse autorizării, un cuţit şi înscrisuri.

Șase persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Bacău, pentru audieri, iar, în urma administrării probatoriului, cinci bărbaţi şi o femeie au fost reținuţi de poliţişti, pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unității Centrale de Analiză a Informaţiilor din Poliția Română.

La activități, au participat și luptători pentru acţiuni speciale din Bacău, Constanţa, Galaţi şi Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.