Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperă cele mai importante și utile caracteristici și funcții ale unei motocoase

nelic / Shutterstock.com
motocoasa coasa

Îngrijirea unei grădini, a gazonului și a zonelor verzi de acasă necesită cunoștințe, precizie, pasiune și nevoia de a te dota cu unelte de înaltă clasă care, evident, îți ușurează munca. Mai jos vei descoperi ce funcții ar trebui să aibă o motocoasă de bună calitate și îți vor fi prezentate avantajele acesteia.

Ce caracteristici ale motocoasei sunt importante?

Aproape toți proprietarii de grădini private dețin mașini de tuns iarba pe benzină sau electrice și, în principal, cu ajutorul lor au grijă de aspectul frumos al ierbii. Din păcate, în ciuda faptului că în zilele acestea, mașinile de tuns iarba au multe funcții utile, chiar și cele mai bune dintre ele nu vor ajunge peste tot și nu vor putea tăia iarba înaltă într-o zonă plină de movile și gropi.

Nu există nicio șansă de a scăpa de iarba din colțurile proprietății! Un instrument indispensabil și de neînlocuit pentru lucru într-un astfel de caz va fi o motocoasă eficientă, care va face față cu ușurință acțiunilor precise, deoarece cu ea poți tăia destul de precis iarba din jurul copacilor, arbuștilor, paturi de flori etc.

Motocoasa este un instrument de neînlocuit pentru tunderea unui gard viu care se află în perioada de creștere intensivă. Cu ajutorul ei poți scăpa cu ușurință de iarba inutilă care crește lângă clădiri, pereți, trotuare si borduri. Într-un cuvânt, o vei putea folosi oriunde mașinile de tuns tradiționale nu au nicio șansă.

În trecut, în locuri greu accesibile sau pe teren extrem de denivelat, trebuia să tunzi manual iarbă, buruienile sau tufișurile. Astăzi, există unelte de grădinărit potrivite pentru acest tip de lucrare - trimmere și coase electrice sau cu combustie.

La fel ca atunci când vrei să cumperi o drujbă modernă, o altă unealtă care nu trebuie să îți lipsească din curte, merită să te gândești să achiziționezi un anumit model de motocositoare și să acorzi atenție unor parametri importanți ai dispozitivului precum puterea, precizia și domeniul de operare.

Avantajele unei motocoase

Avantajul incontestabil al motocoasei este greutatea sa ușoară, versatilitatea și confortul de utilizare, deoarece în timp ce lucrezi cu ea nu vei fi limitat de un cablu și de sursa de alimentare.

Cositul tufișurilor, buruienilor înalte în grădină, a ierbii din șanțuri sau a resturilor de iarbă de pe câmp va fi mult mai ușor cu o motocositoare. În funcție de model, motorul cu ardere internă este adesea răcit cu aer, ceea ce crește semnificativ confortul de lucru.

Sculele de grădină echipate cu motoare cu ardere internă au avantajul că trebuie doar să le umpli din când în când cu un amestec de ulei de bună calitate și poți lucra în liniște. Produsul poate ajunge cu ușurință în locuri greu accesibile.

content-image

bogdanhoda / Shutterstock.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.