Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire bizară într-o pădure din New Jersey: autoritățile nu au găsit nicio explicație

rfi.ro
arbori copaci padure natura

Oficialii din centrul statului New Jersey au descoperit un sfert de tonă din îndrăgitele paste italienești aruncate într-o zonă împădurită, fără nicio explicație.

Autoritățile au declarat că pastele au fost vărsate în mod misterios în apropierea unui pârâu din Old Bridge, scrie Mediafax.

Primarul Owen Henry a afirmat că pastele - un amestec de spaghete, tăiței și macaroane - au fost curățate de echipele de lucrări publice săptămâna trecută, la scurt timp după ce oficialii au descoperit scena bizară, potrivit Associated Press.

"Cu siguranță nu ar fi trebuit să ajungă în pădure - a arunca paste în sau lângă albia pârâului nu a fost cea mai bună idee", a declarat primarul.

Oficialii orașului au estimat că pastele, care au fost scoase din ambalaj și împrăștiate de-a lungul pârâului, se aflau acolo doar de puțin timp înainte de a fi descoperite, relatează WABC.

Departamentul de Lucrări Publice, care a vizitat și a curățat locul, crede că pastele erau crude atunci când au fost aruncate, dar din cauza ploii abundente, s-au înmuiat ca și cum ar fi fost gătite.

Imaginile au devenit virale după ce un susținător al comunității a postat fotografii cu pastele aruncate de-a lungul pârâului din Veterans Park.

Potrivit WABC, mai mulți membri ai comunității spun că știu cine este responsabil, dar au adăugat că este vorba despre "o persoană la care țin foarte mult și este o situație sensibilă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.