Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire macabră în Arad - Cadavrul unui copil, la malul Mureșului. Ar fi fetița de 7 ani din barca răsturnată în aprilie

oltenianews.ro
barca mures

Cadavrul unui copil a fost recuperat, miercuri seara, din apele râului Mureş, între localităţile Şeitin şi Nădlac. Familia a recunoscut îmbrăcămintea fetiţei de 7 ani care a dispărut în apele râului în 30 aprilie, când o barcă cu 12 persoane s-a răsturnat.

„Poliţiştii Secţiei 2 Rurală Arad au fost sesizaţi despre prezenţa unui cadavru, la malul unei insule din râul Mureş, între localităţile Şeitin şi Nădlac. Cadavrul, în stare avansată de putrefacţie, urmează a fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii profilului genetic, în vederea identificării”, anunță Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, potrivit Radio Timișoara.

Primarul comunei arădene Semlac spune că familia unei fetiţe care nu a mai fost găsită după răsturnarea bărcii a recunoscut hainele.

„Cadavrul a fost găsit de o persoană pe malul apei şi a sunat la 112. Se pare că ar fi al unei fetiţe de şapte ani care s-a înecat după ce s-a răsturnat barca, ultima victimă care nu fusese găsită după tragedie. Familia a venit în această seară pe malul Mureşului, chemată de autorităţile care au recuperat cadavrul, şi a recunoscut hainele”, spune Letiţia Stoian.

Autorităţile vor confirma identitatea doar după efectuarea unor expertize de specialitate.

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, în 30 aprilie, în râul Mureş, în judeţul Timiş. Un copil a decedat şi patru persoane (doi bărbaţi şi doi copii) au fost date dispărute. În prima săptămână după accident, trei cadavre au fost recuperate din râu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.