Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire ȘOCANTĂ în Portul Constanța - Căpitanul unei nave, găsit mort. Polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă

port constanta

Căpitanul unei nave, un bărbat în vârstă de 66 de ani, de naționalitate georgiană, a fost găsit mort la bordul navei, în Portului Constanța. Moartea este considerată suspectă, pentru că pe trupul bărbatului au fost găsite urme de violență, conform Mediafax.

Polițiștii constănțeni de la Serviciului Transporturi Maritime au deschis un dosar penal după ce comandantul secundu al unui vas sub pavilion Sierra Leone, aflat în rada interioară a Portului Constanța, a murit în condiții suspecte.

Inițial, apelul a semnalat că bărbatul ar fi suferit un infarct, iar spre navă a plecat o ambarcațiune de salvare a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), dar când aceasta a ajuns acolo, căpitanul era decedat.

„SAR Artemis a intervenit la o navă sub pavilion străin pentru a transborda comandantul secund, care avea probleme medicale. Un infarct ni s-a spus nouă. Acesta era însă decedat”, au precizat reprezentanți ai ARSVOM.

Ședință de urgență la DNA pentru noul procuror-șef interimar

Ulterior, au fost sesizați polițiștii Serviciului Transporturi Maritime, care s-au deplasat în dana 10 a Portului Constanța, unde fusese adus comandantul secund, un bărbat în vârstă de 66 de ani, de cetățenie și naționalitate georgiană.

„După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanța sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă”, spun polițiștii constănțeni.

Surse locale declară că pe trupul bărbatului existau mai multe urme de violență, cadavrul fiind transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările urmând să fie continuate de lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.