Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire șocantă în Vrancea - Un bărbat a fost găsit mort după ce soția și cei șapte copii l-au părăsit din cauza bătăilor primite

politia banda

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Slobozia Ciorăşti a fost găsit mort în locuinţă, marţi, acesta luându-şi viaţa după ce soţia şi cei şapte copii au plecat de acasă, sătui de violenţele suferite, scrie Agerpres.

"Astăzi (marţi), la ora 08,00, am fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la Slobozia Ciorăşti un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit decedat în casă. În prezent, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate şi luării măsurilor legale ce se impun", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, inspectorul principal Cătălina Murariu.

În urmă cu trei săptămâni, bărbatul şi-a băgat soţia în spital după ce a lovit-o de mai multe ori în cap, cu un par. Din buletinul de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani reiese că femeia a ajuns la spital cu capul spart, fiind diagnosticată cu "traumatism cranio-cerebral deschis prin agresiune, cu plagă contuză partea stângă, hemoragie subarahnoidiană emisferă dreaptă, hematom epicranian partea stângă". Având în vedere severitatea diagnosticului, femeia a fost trimisă de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Galaţi şi a necesitat mai bine de o săptămână de îngrijiri medicale.

Violenţele nu au încetat nici după întoarcerea femeii acasă, când a fost rândul unuia dintre copii să cadă pradă bătăilor. Bărbatul era cunoscut în comunitate ca fiind o persoană violentă şi consumator de băuturi alcoolice. Cei doi soţi erau căsătoriţi de 11 ani, dar trăiau împreună de mai bine de 16 ani şi aveau şapte copii, toţi minori.

În cele din urmă, femeia şi-a luat inima în dinţi şi l-a părăsit, împreună cu copiii, solicitând sprijinul autorităţilor. În cursul zilei de luni, aceasta a cerut un ordin de protecţie împotriva soţului şi a înaintat acţiune de divorţ.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Vrancea, mama şi cei şapte copii au fost admişi în Centrul Maternal Focşani, unde beneficiau de servicii ca urmare a agresiunilor suferite din partea tatălui. În prezent, aceştia sunt incluşi într-un program de consiliere psihologică oferită de specialişti, pentru a depăşi situaţia.

Bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soţie şi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.