Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire REVOLTĂTOARE făcută de Vlad Voiculescu: Medicii susțin examenul cu un om trimis în judecată de DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu diicot

Fostul șef al CNAS, Marian Burcea, este președintele comisiei de Oftalmologie din cadrul examenului de rezidențiat susținut de medicii care vor să specializeze, arată fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, care atrage atenția că cel dintâi este trimis în judecată de către DNA.

„Zilele acestea, medicii care au terminat rezidențiatul susțin examenul ca să devină medici specialiști. Pe cine a pus oare Universitatea de Medicină și Farmacie președinte al uneia dintre comisiile de oftalmologie? Pe Marian Burcea. Acel Marian Burcea, fost președinte CNAS, pe care DNA l-a trimis în judecată în dosarul decontărilor fictive de servicii medicale. Potrivit DNA, peste 4,5 milioane euro din fondurile CASMB au fost fraudate prin decontarea nelegală a unor servicii de îngrijiri medicale la domiciliu fictive. Asta în timp ce bolnavi aflaţi în faza terminală sau imobilizaţi la pat nu beneficiau de servicii pentru că nu existau fonduri”, a scris fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu încasează realizatorul Rareș Bogdan și ce studii a urmat, de fapt, acesta

Potrivit sursei citate, 80% dintre tinerii absolvenţi de Medicină vor să plece peste hotare.

„Asta arată un studiu al Fundaţiei Colegiului Medicilor. În țări ca Franța, Germania, Belgia, nu oamenii precum domnul Burcea dețin puterea și controlează ce se întâmplă cu banii din sistemul sanitar. Sunt 19 candidați care vor susține examenul în fața domnului Burcea. 19 tineri medici care...”, mai scrie Voiculescu.

Citește și: Sorina Matei, ironizare fară precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis : ‘Mai are puțin și se calcă singur pe pantofi’

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea, este cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi folosirea influenţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.