Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii cu această grupă de sânge au o abilitate unică: studiile recente confirmă o teorie din anii 1930

Dreamstime
grupe de sange

Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu a arătat că persoanele cu anumite grupe de sânge pot avea abilități și reacții diferite în diverse situații, scrie actualno.com.

De exemplu, unii pot fi mai eficienți în îndeplinirea mai multor sarcini simultan, în timp ce alții pot avea o rezistență mai mare la stres sau pot fi mai empatici. Astfel, cunoașterea grupei de sânge poate oferi o perspectivă surprinzătoare asupra personalității și comportamentului unei persoane.

Cu toate astea, experții au aflat că o singură grupă se remarcă cu adevărat și are o abilitate unică. Este vorba despre persoanele care au grupa AB. Iar lucrurile nu sunt chiar atât de noi.

Studiile recente confirmă dezvăluirile făcute de un profesor japonez în anii 1930. Acesta spunea că grupa noastră de sânge ar putea reflecta unele dintre trăsăturile noastre de personalitate.

content-image

Motivul pentru care persoanele cu grupa AB sunt speciale

Ce abilitate ai dacă ai această grupă de sânge? Persoanele care au grupa AB moștenesc gena A de la un părinte și gena B de la celălalt părinte. Asta înseamnă că cei care au grupa AB pozitiv pot primi sânge de la orice altă grupă.

De altfel aceste persoane sunt cunoscute și ca find ”primitori universali”. Ce au așa special? Pot excela la multitasking. Altfel spus, aceste persoane pot face mai multe lucruri în același timp. De asemenea, spre deosebire de alții, cei care au această grupa AB reușesc să termine rapid orice sarcină.

Mai mult de atât, știu cum să facă lucrurile și chiar dacă se mișcă repede, rezultatul este unul corect. O altă capacitate pe care aceste persoane este că se adaptează rapid la orice situație și în fața oricărei persoană. Totuși, în general sunt persoane sensibile, dar și timide.

În momentul în care cunosc oamenii mai bine, se pot deschide. Până atunci, însă, atitudinea lor ar putea părea destul de rece. De asemenea, au standarde înalte și aleg să fie tratate cu grijă de alte persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.