Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire stranie: Ce a făcut poliţistul din Arad găsit împuşcat, înainte de tragicul eveniment

click.ro
politisti

Polițistul găsit împușcat la Penitenciarul Arad își vânduse recent locuința și împrumutase bani de la bancă. Anchetatorii nu exclud varianta potrivit căreia polițistul s-a sinucis din cauza unor probleme financiare, transmite Mediafax.

Colegii bărbatului de 46 de ani din Arad spun că, în ultimele zile, a avut un comportament normal, însă era o fire mai retrasă.

„Este șocant. La serviciu nu avea probleme deloc. Nu se știa absolut nimic că ar fi avut probleme, probleme de sănătate. Lucrez de 20 de ani cu el. Nu a dat vreun semn în ultimele zile, absolut deloc. Era un om normal, puțin mai retras. Nu puteai bănui că are ceva probleme. Nu cunosc detalii despre viața lui personală. Nu discut cu colegii chiar viața lor personală amănunțit, dacă ei nu au probleme sau nu apelează", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, președintele Sindicatului ,,Lex et Voluntas” din Penitenciarul Arad, Adrian Briciu, sindicat în care polițistul era membru.

Deocamdată există indicii doar cu privire la ipoteza sinuciderii, iar motivele care l-au determinat pe agent să se împuște în cap urmează să fie stabilite de procurorul de caz.

Potrivit declaraţiei de avere a polițistului, acesta avea o pătrime dintr-un teren agricol din localitatea Șicula, județul Arad.

Polițistul avea din 2018 un credit de la o bancă, în valoare de 40.000 de lei, cu scadenţă în 2023.

De asemenea, în declaraţia de avere din 2019 se specifică și faptul că anul trecut polițistul a vândut jumătate din apartamentul pe care îl deținea în schimbul sumei de 10.000 de euro.

Venitul anual al bărbatului era de aproximativ 41.000 de lei, la care se adăuga și norma de hrană, în valoare de 11.680 de lei. În declarația de avere, acesta figura că este necăsătorit.

Polițistul de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat duminică, în Postul Control 2 al unității.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dan Ursu Aurelian, declara pentru MEDIAFAX că polițistul s-a împuscat în cap cu arma din dotare.

„Azi-noapte, la orele 4.00, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cu arma din dotare, model Carpați, 7.65 mm, s-a sinucis, împușcându-se în cap. Parchetul Tribunalului Arad face cercetări pentru a se stabili situația de fapt, circumstanțele în care s-a executat focul de armă, pentru infracțiunea determinarea sau înlesnirea sinuciderii”, spunea purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.