Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire terifiantă în zona pârtiei de schi din Iaşi: O studentă la Medicină, a fost găsită spânzurată!

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

O tânără de 23 de ani, studentă la Medicină, a fost găsită spânzurată în zona pârtiei de ski din Iaşi. Fata era căutată de părinți, de prieteni și de polițiști, potrivit Mediafax.

O tânără de 23 de ani a fost găsită fără suflare în zona pârtiei de ski din Iaşi. Apelul la 112 a fost făcut chiar de către prietenii ei. Fata plecase de joi de acasă. Potrivit unor surse, tânăra era studentă la Facultatea de Medicină şi şi-a sunat prietenii anunțându-i unde se duce. Astfel, aceștia au putut să o găsească. Părinţii au dat-o dispărută la ora 15.00, iar după jumătate de oră prietenii au găsit-o moartă.

Citește și: Cele 10 prognoze ale Alinei Mungiu Pippidi pentru 2021: 'Va fi mare agitație politică pentru a găsi resurse suplimentare de achitat nota de plată'

„În jurul orei 15.30 poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează”, a declarat presei Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Deja se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat şi a fost dispusă efectuarea necropsiei. Autorităţile iau în calcul varianta sinuciderii, dar şi pe cea a crimei. Potrivit unor surse, fata a fost sprânzurată cu un colier de plastic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.