Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperirea care poate complica ancheta de la Crevedia - La locul exploziei s-au găsit două seifuri încuiate

Inquam Photos / George Călin
Crevedia aerian

O descoperire neașteptată a fost făcută de anchetatori la locul exploziei stației GPL de la Crevedia. Este vorba despre două seifuri încuiate.

Potrivit Antena 3 CNN anchetatorii au găsit două seifuri de mici dimensiuni, care au fost ridicate, sigilate și, cel mai probabil, dacă patronii firmei nu vor dori să le deschidă pentru a se vedea ce este înăuntru, se va solicita un mandat de percheziție de la judecători și vor fi deschise cu forța.

Principala preocupare a anchetatorilor în acest moment, spun surse judiciare citate de Antena 3 CNN, este aceea de a termina cercetarea la fața locului.

Golirea cisternelor de gaze, principala problemă

Mai există gaze într-una dintre cisterne. Toată această operațiune a fost foarte grea pentru că nu sunt firme specializate care pot să intervină în astfel de situații.

Pentru ultima cisternă se încearcă astăzi golirea ei și apoi ridicarea și mutarea din zonă, pentru a se putea da drumul circulației, pentru ca oamenii să se poată întoarce după atâtea zile la casele lor.

De asemenea, anchetatorii vor să ia probe din gazul care se află în această cisternă. Acest lucru este un extrem de important dacă ne gândim că există diverse teorii în acest moment. De ce erau acele două cisterne acolo? Se vorbește de acea amestecare a gazului, ilegală, pentru obținerea de GPL.

Anchetatorii vor să vadă ce tip de gaz este în ultima cisternă. Rămâne de văzut dacă toate aceste planuri se vor putea aduce la bună îndeplinire, având în vedere condițiile din teren, transmite Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.