Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descriere ULUITOARE a relației Dragnea - Tăriceanu: Capi ai statului mafiot, când unul a dat de greu, celălalt îi arată pisica

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Descriere inedită a relației dintre liderului ALDE. Călin Popescu Tăriceanu, și liderul PSD, Liviu Dragnea. Liderul PMP îi numește pe cei doi capi ai statului mafiot, într-o postare pe Facebook.

"Asa de bine se inteleg cei doi capi ai statului mafiot, incat, cand unul a dat de greu, celalalt ii arata pisica si-i zice ca nu garanteaza pentru modul in care voteaza ostenii lui.

Tariceanu e impins in colt de mesajele lui Dragnea - sa vedem probele din cererea DNA, senatorii PSD au personalitate, nu sunt Mama Omida... E din ce in ce mai clar ca se duce o lupta acerba intre ei.

Intre timp, Comisia Europeana si Parlamentul European ne tot spune ca inotam impotriva curentului. Dragnea, Tariceanu si toti ostenii vostri care va aflati vremelnic la butoanele acestei tari, ar mai bine sa plecati ACUM si sa dati o sansa acestei tari!

Colegi din Opozitie, dati dovada de responsabilitate, lasati orgoliile deoparte si haideti sa transformam acest cosmar Dragnea-Dancila-Tariceanu intr-o amintire", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.