Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși este funcție apolitică, un prefect va fi demis și devine direct mare șef la PNL/ SURSE

library.com
negocieri

Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, ar putea fi noul preşedinte al PNL Buzău, ocupând astfel postul rămas vacant după demisia deputatului Cristinel Romanescu în urma rezultatelor obţinute de PNL Buzău la alegerile locale din 27 septembrie. Avrămescu ar urma să fie eliberat din funcţia de prefect în următoarea şedinţă de Guvern, au declarat surse politice pentru News.ro.

Citește și: EXIT-POLL-ul făcut de CURS și Avangarde a fost confirmat! Rezultatele numărării OFICIALE confirmă estimarea Exit-poll din 27 septembrie 2020

Biroul Executiv al PNL a desemnat, luni, preşedinţi interimari în 6 din cele 7 organizaţii care au rămas fără preşedinte după rezultatele obţinute de PNL la alegerile locale.

Singurul judeţ în care nu a fost desemnat un interimar este Buzăul, iar surse politice spun că acest lucru nu a fost posibil tocmai pentru că preferatul structurilor centrale ale PNL pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei Judeţene Buzău, ocupă încă funcţia de prefect al judeţului Galaţi.

Numirea lui Gabriel Avrămescu în funcţia de preşedinte al PNL Buzău ar putea avea loc după următoarea şedinţă de Guvern, în care acesta va fi eliberat din funcţia de prefect al judeţului Galaţi.

Gabriel Avrămescu este buzoian şi a lucrat în cadrul Prefecturii Buzău încă din anii 2000, ocupând pe rând mai multe funcţii de consilier.

Din anul 2013 Avrămescu s-a transferat la ANAF Galaţi, ocupând pe rând mai multe funcţii de conducere la nivel regional, dar şi naţional.

Din 2019 este prefect al judeţului Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.