Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși n-a intrat în Parlament, Partidul Democrat din Moldova vrea la guvernare

facebook.com
Pavel Filip

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip consideră că liderii formațiunilor politice nu ar trebui să se regăsească în noul Guvern care urmează să fie învestit, însă membrii altor formațiuni – ar fi chiar recomandat, conform realitatea.md

Pavel Filip spune că nu ar fi corect și etic ca liderul unui partid să se regăsească la guvernarea asumată de un alt partid. Referitor la membrii formațiunilor, liderul democraților afirmă că ar fi binevenită chiar această formulă, deoarece există profesioniști în orice formațiune.

Întrebat dacă din PDM ar urma să se regăsească cineva în noul Guvern, Filip spune că sunt „foarte mulți profesioniști și oameni de calitate în interiorul formațiunii” pe care o conduce și care au „o experiență bogată în unele domenii”, însă astfel de oferte nu a primit de la PAS.

Filip spune că PAS ar trebui să aibă suficienți oameni pentru a guverna țara, pentru că orice partid când se lansează în campania electorală prevede faptul că ar putea obține un rezultat bun și ar avea nevoie de specialiști în funcție.

Precizăm că, Platforma DA speră că PAS va atrage în echipa guvernamentală și membri de ai săi, iar astfel de mesaje sunt lansate practic zilnic de către exponenți ai acestei formațiuni, care îndeamnă Partidul Acțiune și Solidaritate să atragă membri ai Platformei DA inclusiv din actualii deputați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.