Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deşi restricţiile au fost ridicate, purtarea măştii de protecţie este în continuare obligatorie în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe

Spitalul Sfântul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Purtarea măştii de protecţie este în continuare obligatorie în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe şi cea a Policlinicii, deşi starea de alertă a fost ridicată în prima parte a acestei luni, măsura fiind dispusă de conducerea instituţiei pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, conform Agerpres.

Managerul Andras Nagy Robert a declarat, miercuri, că deşi restricţiile au fost ridicate, virusul nu a dispărut, dovadă şi faptul că în spital sunt internate la ora actuală 15 persoane diagnosticate cu COVID-19 şi o persoană suspectă.

Acesta a făcut un apel către cetăţeni să dea dovadă de responsabilitate, arătând că în ultima perioadă au fost depistate mai multe persoane cu COVID-19 în diverse spaţii publice, care nu au luat nicio măsură pentru a-i proteja de infecţie pe cei din jur.

"Am văzut în Policlinica spitalului un pacient cu test pozitiv, care a venit alături de alţi pacienţi şi a stat la rând la cabinet. Trebuie să evităm aceste situaţii. Chiar dacă nu există o reglementare în privinţa izolării, comportamentul responsabil în rândul locuitorilor este în continuare necesar şi trebuie să fie pus accent în continuare şi în perioada următoare, să evităm aceste situaţii (...) În această idee, de a proteja atât personalul medical, cât şi pe ceilalţi pacienţi din spital şi policlinică, este valabilă regula purtării măştii în locuri închise la spital. Afişele sunt vizibile în continuare, oamenii sunt rugaţi să poarte mască (...) Deci, reluăm rugămintea de a respecta în cadrul spitalului aceste reguli, de avea grijă unul de celălalt şi în perioada ce urmează, chiar dacă nu mai este stare de alertă, chiar dacă aceste reguli în momentul de faţă nu mai sunt în vigoare, mă refer la purtarea măştii şi la comportamentul responsabil", a declarat managerul Andras Nagy Robert.

El a mai adăugat că persoanele care nu poartă mască în incintele Spitalul Judeţean şi Policlinicii vor fi invitate să părăsească aceste spaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.