Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși Spitalul Județean Bacău semnala că prețurile EXPLODAU la medicamente, PNL ÎȘI LANSA candidații la primărie, susține PSD

coronavirus covid covid-19

Social-democrații susțin că deși Spitalul Județean de Urgență Bacău semnala încă din februarie că „echipamente medicale EXPLODAU de la o zi la alta”, „PNL își lansa candidați la primării și îl punea pe Cîțu să bată recordul la sprint în Parlament”.

„ÎNCĂ DIN 28 FEBRUARIE, Spitalul Județean de Urgență Bacău, aflat în subordinea Consiliului Județean, a trimis o adresă către Direcția de Sănătate Publică Bacău în care SE SEMNALA faptul că prețurile la echipamente medicale EXPLODAU de la o zi la alta.

Tot atunci, specialiștii au cerut ca toate achizițiile să se facă la nivel centralizat de către Ministerul Sănătății, pentru a exista o coerență în aprovizionarea la nivelul întregii țări cu echipamente de protecție și medicale.

RĂSPUNSUL Guvernului? #ZERO! PNL își lansa candidați la primării și îl punea pe Cîțu să bată recordul la sprint în Parlament. Deși la #Bacău autoritățile locale se pregăteau deja de epidemie, pentru #PNL coronavirusul era ”o simplă răceală”, iar achizițiile de echipamente de protecție nu erau pe agenda liberală.

Iresponsabilitatea PNL a continuat chiar și după declanșarea epidemiei: într-o lună și jumătate Guvernul a trimis la Bacău DOAR #300 de măști speciale pentru medici, #100 de viziere și #30 de litri de dezinfectant. Au lăsat medicii să lupte cu mâinile goale cu acest virus!

În aceeași perioadă 20 februarie - 8 aprilie, Consiliul Județean Bacău a alocat bani pentru #7.140 de măști speciale pentru medici, #1.180 de viziere, #3.000 de litri de dezinfectant, DAR și pentru #4.763 de combinezoane, #175.000 de măști chirurgicale și peste #680.000 de mănuși de protecție.

Aceasta este diferența dintre abordarea autorităților locale și cea nepăsătoare a guvernului! De aceea, NICI Bacăul #NU este focar de infecție, așa cum sunt județele administrate de PNL!

#OrbanNUtestează”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

❗ÎNCĂ DIN 28 FEBRUARIE, Spitalul Județean de Urgență Bacău, aflat în subordinea Consiliului Județean, a trimis o adresă...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 9 aprilie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.