Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Designer celebru - dezvaluiri despre Principesa Margareta, Carmen Iohannis si Elena Udrea

iohannis casa regala margareta

Designer-ul Stephan Pelger este unul dintre cei care se ocupa de tinutele Primei Doamne, dar are o colaborare si cu Principesa Margareta, vedete din tara dar si de peste hotare.

Despre mostenitoarea coroanei Casei Regale din Romania, designerul are numai cuvinte de lauda. Ii apreciaza stilul, atitudinea si comportamentul 'cu adevarat nobil'. El povesteste despre dezinvoltura cu care Principesa interactioneaza cu angajatele sale de la atelierul de creatie.

"Principesa Margareta este o clientă fidelă a brandului Stephan Pelger. Colaborăm lunar pentru că are multe ieşiri şi nu se îmbracă de două ori cu aceeaşi ţinută, ceea ce mi se pare normal. Când reprezinţi o ţară, o naţiune, când ai un asemenea statut nu îţi permiţi să îmbraci de două ori aceeaşi rochie decât dacă trece mai mult timp. Îmi place la ea că este foarte elegantă, că respectă codul vestimentar şi pentru statutul pe care îl are, şi pentru vârsta sa. E o femeie frumoasă, are mult umor, e sociabilă şi cu angajatele mele. Se văd educaţia şi stilul în adevăratul sens al cuvântului nobil", a spus Pelger.

Discursul designerului se nuanteaza cand vine vorba de Carmen Iohannis. Desi o apreciaza si pe aceasta, ii critica 'fixurile', dar si unele alegeri vestimentare.

"Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele-doamne pe care le-am avut", a spus Pelger.

Printre 'fixurile' doamnei Iohannis se numara controversata fusta scurta: "Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut", a explicat Pelger pentru Ziarul Ring.

Designerul Stephan Pelger are si cateva sfaturi pentru femeile care ocupa functii publice, iar Elena Udrea este un exemplu de ASA NU!

"Ca artist nu prea ai îngrădiri vestimentare. Poţi să te îmbraci cum vrei. Poţi apela la sfaturile unui designer şi să mergi pe făgaşul acela care este de multe ori mai bun sau avem exemple care sunt devastatoare: când apar la TV, ori în reviste ni se ridică la toţi părul în cap. Nu vreau să dau neapărat nume, dar sunt suficiente. Ce îmi place este că multe dintre vedetele autohtone au început să lucreze cu stilişti şcoliţi şi se vede foarte mult diferenţa. Ca şi persoană oficială, cum este cazul primei-doamne, sau cum a fost cazul doamnei Udrea, sau al oricărei doamne care s-a remarcat prin vestimentaţie, trebuie să ai o conduită şi un stil aparte. Nu poţi să apari într-o rochie Dolce Gabbana, care costă 6.500 de euro, sau să ai o geantă Hermes Birkin de 70.000 euro. Sigur, lumea de rând poate nu ştie că acea Birkin de crocodil costă atât, dar eu ştiu şi mă simt sfidat prin acest lucru. Plătim taxe zi de zi, lună de lună şi mi se pare o sfidare a poporului român să apari cu astfel de genţi. E o lipsă de bun-simţ, nu se face aşa ceva, mai ales când în cercurile noastre ştim exact ce şi cât costă", a conchis designerul.

Am lucrat cu Angela Gheorghiu foarte mult. Pe marile scene din lume, a purtat şi poartă multe ţinute create de mine. Principesa Margareta este o clientă fidelă a brandului Stephan Pelger. Colaborăm lunar pentru că are multe ieşiri şi nu se îmbracă de două ori cu aceeaşi ţinută, ceea ce mi se pare normal. Când reprezinţi o ţară, o naţiune, când ai un asemenea statut nu îţi permiţi să îmbraci de două ori aceeaşi rochie decât dacă trece mai mult timp. Îmi place la ea că este foarte elegantă, că respectă codul vestimentar şi pentru statutul pe care îl are, şi pentru vârsta sa. E o femeie frumoasă, are mult umor, e sociabilă şi cu angajatele mele. Se văd educaţia şi stilul în adevăratul sens al cuvântului nobil.

Ai creat şi pentru prima-doamnă a României, Carmen Iohannis. Cum a fost colaborarea?

Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele-doamne pe care le-am avut.

Care consideri că sunt acele „fixuri”? Fusta prea scurtă, mult dezbătută de critici?

Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut.

Sfidat de Elena Udrea

Aminteai mai devreme de cod vestimentar. Ce înseamnă asta pentru o vedetă din showbiz? Dar pentru o femeie ce are o funcţie publică?

Ca artist nu prea ai îngrădiri vestimentare. Poţi să te îmbraci cum vrei. Poţi apela la sfaturile unui designer şi să mergi pe făgaşul acela care este de multe ori mai bun sau avem exemple care sunt devastatoare: când apar la TV, ori în reviste ni se ridică la toţi părul în cap. Nu vreau să dau neapărat nume, dar sunt suficiente. Ce îmi place este că multe dintre vedetele autohtone au început să lucreze cu stilişti şcoliţi şi se vede foarte mult diferenţa. Ca şi persoană oficială, cum este cazul primei-doamne, sau cum a fost cazul doamnei Udrea, sau al oricărei doamne care s-a remarcat prin vestimentaţie, trebuie să ai o conduită şi un stil aparte. Nu poţi să apari într-o rochie Dolce Gabbana, care costă 6.500 de euro, sau să ai o geantă Hermes Birkin de 70.000 euro. Sigur, lumea de rând poate nu ştie că acea Birkin de crocodil costă atât, dar eu ştiu şi mă simt sfidat prin acest lucru. Plătim taxe zi de zi, lună de lună şi mi se pare o sfidare a poporului român să apari cu astfel de genţi. E o lipsă de bun-simţ, nu se face aşa ceva, mai ales când în cercurile noastre ştim exact ce şi cât costă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.