Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Designerul lui Carmen Iohannis reacţionează după criticile la adresa ţinutelor 'primei doamne': 'Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă'

Capital.ro
Carmen Iohannis

Una dintre ținutele purtate de Carmen Iohannis în vizita din Italia a dus la apariţia unor comentarii negative în spaţiul public. Rochia roz şi sandalele purtate la "prima doamnă" la o întâlnire cu reprezentanţi ai bisericii i-au atras acesteia numeroase critici. Designerul lui Carmen Iohannis reacţionează la aceste critici.

CITEȘTE ȘI: Planta MINUNE care te vindecă de mai multe boli: Unde o poţi găsi

Aflată în vizită la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei, alături de șeful statului, Carmen Iohannis a purtat o rochie cu volane de culoare roz pal acoperită cu un voal transparent cu buline negre, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de aceeaşi culoare.

Eli Lăslean, designerul care se ocupă de ținutele Primei Doamne, le răspunde celor care au criticat-o pentru felul în care o îmbracă pe Carmen Iohannis.

”Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă, la protocol. Eu am făcut foarte multe ținute foarte frumoase, chiar trei ani m-am ocupat și de ținutele Alessandrei Stoicescu. Pe lângă aceste critici acide am primit foarte multe mesaje de felicitare, femeile au apreciat că de-a lungul timpului doamna Iohannis ne reprezintă frumos. Sunt atacuri cărora prefer să nu le dau curs (...) Eu îi fac multe ținute, este la latitudinea domniei sale ce îmbracă (...) Este o personalitate puternică, dar cu un suflet tânăr, dar întotdeauna culorile pe care le agreează sunt pur pastel. A primit foarte multe felicitări pentru ținutele pe care le-am făcut (...) Cred că e vorba de dezinformare, cine dorește poate analiza toate ținutele (...)” a spus Eli Lăslean la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile simple care îți ÎNCETINESC metabolismul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.