Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Designerul vestimentar Mossimo Giannulli a fost condamnat la 5 luni de închisoare

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Designerul vestimentar Mossimo Giannulli, soţul actriţei Lori Loughlin, a fost condamnat vineri la 5 luni de închisoare pentru implicarea în scandalul privind falsificarea admiterii în unele unităţi de învăţământ superior din SUA, cu câteva ore înainte ca şi soţia sa să-şi afle sentinţa, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Giannulli, 57 de ani, a fost condamnat de un judecător federal la Boston, după ce alături de soţia sa, vedetă a sitcomului "Full House", a recunoscut că a fost implicat într-o fraudă pentru a-şi înscrie fiicele la University of Southern California pe locurile rezervate sportivilor de performanţă.

Într-o audienţă desfăşurată prin videoconferinţă din cauza temerilor legate de coronavirus, Giannulli i-a spus judecătorului că regretă profund răul pe care l-a provocat prin acţiunile sale. "Îmi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce am făcut", a spus designerul.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

Judecătorul l-a condamnat pe Giannulli şi la plata unei amenzi de 250.000 de dolari şi la 250 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Actriţa Lori Loughlin, 56 de ani, urmează să-şi primească sentinţa tot în cursul zilei de vineri. Ea a ajuns la o înţelegere cu procurorii pentru 2 luni de detenţie, 150.000 de dolari amendă şi 100 de ore de muncă în serviciul comunităţii.

Cei doi fac parte dintr-un grup de 55 de persoane acuzate că au fraudat procedurile de admitere în universitate pentru copiii lor. Cei 55 de acuzaţi, toţi oameni bogaţi, au conspirat alături de un consultant californian pentru admiterea în învăţământul superior şi au apelat la mită şi fraudă pentru a-şi vedea copiii înscrişi în cele mai bune şcoli.

Consultantul William 'Rick' Singer şi-a recunoscut vinovăţia în faţa instanţei anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.