Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Despăgubire uluitoare: McDonald's trebuie să plăteasca 800.000 de dolari unei fetițe de opt ani

www.rd.com
mcdonalds

Judecătorii din Florida au acordat unei fetițe de opt ani despăgubiri de 800.000 de dolari după ce a suferit arsuri grave când un Chicken McNugget de la McDonald's i-a căzut pe picior.

McNuggetul "periculos de fierbinte" a ars-o pe Olivia Caraballo în 2019, pe atunci în vârstă de patru ani, în timp ce își deschidea Happy Meal-ul în mașină, la un drive-thru McDonald's din Tamarac, lângă Fort Lauderdale, în Florida, conform BBC.

Familia ei ceruse daune de 15 milioane de dolari.

În luna mai, un juriu a considerat că McDonald's și franciza sa sunt responsabile pentru vătămare.

Un alt juriu din Broward County, Florida, a deliberat miercuri mai puțin de două ore înainte de a ajunge la un verdict privind daunele, potrivit ziarului Sun Sentinel.

Olivia Caraballo a primit daune de 800.000 de dolari din partea McDonald's și a proprietarului francizei Upchurch Foods pentru durere și suferință și angoasă psihică, inclusiv 400.000 de dolari pentru ultimii patru ani, precum și 400.000 de dolari pentru viitor.

Într-o declarație, echipa de avocați a familiei a numit decizia "memorabilă".

"De fapt, sunt doar fericită că au ascultat vocea Oliviei și că juriul a reușit să decidă o judecată corectă", a declarat mama fetei, Philana Holmes, presei americane în afara tribunalului.

Sunt fericită de acest lucru. Sincer, nu aveam așteptări, așa că acest lucru este mai mult decât corect pentru mine”, a spus avocata familiei Caraballo.

DespăHolmes Caraballo, mama fetei accidentate de produsul de la McDonalds, a declarat juriului că fiica ei are o cicatrice de la arsură și că este nerăbdătoare să i-o îndepărteze, potrivit Sun Sentinel.

În instanță, avocații familiei au împărtășit fotografii ale arsurii, precum și înregistrări audio cu țipetele fetei după ce a fost rănită.

McDonald's a susținut că familia ar trebui să primească 156.000 de dolari pentru că, susțin ei, durerea fetei a încetat după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni.

"Ea încă merge la McDonald's, încă cere să meargă la McDonald's, încă trece prin drive-thru cu mama ei, primind nuggets de pui", a declarat avocatul apărării, Jennifer Miller, în instanță, potrivit CBS News, partenerul american al BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.