Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Destinaţie SURPRIZĂ pentru Ianis Hagi: Unde ar putea să joace fiul lui Gică Hagi sezonul viitor

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Ianis Hagi (20 de ani) are şanse din ce în ce mai mici să rămână la Viitorul şi din sezonul următor, tatăl său anunţând de mai mult timp că acesta urmează să fie transferat în străinătate. Decarul naţionalei de tineret este pe lista unei echipe importante din Spania, transmite Mediafax.

Sevilla este clubul care-l doreşte pe fiul lui Gică Hagi, scrie publicaţia Estadio Deportivo. Aceştia au obţinut lista de transferuri a directorului sportiv al andaluzilor, Ramon Rodriguez Verdejo ”Monchi”, iar printre aceştia se regăseşte şi Ianis. Recent, George Ogăraru a publicat, pe reţelele de socializare, o poză cu el şi Gică Popescu (noul preşedinte al Viitorului) din Spania, de la academia Barcelonei, club la care ”Baciul” a evoluat în cariera sa de fotbalist.

La începutul lunii, Gheorghe Hagi a recunoscut că Gigi Becali l-a contactat şi i-a pus pe masă o sumă uriaşă pentru transferul lui Ianis la FCSB: "Eu am vorbit cu Gigi. Gigi mi-a zis şi mie, deci la el e intenţia lui, oferta e foarte mare pentru România, e fantastică, părerea mea. Eu zic că Ianis în România a arătat tot ce poate. El are nevoie de o provocare europeană. În momentul de faţă eu ca manager, văzându-l şi lucrând cu el, cred că e momentul ideal pentru el să facă urmptorul pas, european", a declarat Hagi.

Gigi Becali ar fi oferit trei milioane de euro plus 20% dintr-un eventual transfer, pentru ca Hagi să-l lase pe Ianis la FCSB. Mutarea nu s-a realizat, iar Ianis are şanse foarte mari să ajungă în străinătate.

14 goluri şi opt pase decisive în 39 de partide a bifat Ianis Hagi pentru Viitorul în acest sezon, în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.