Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deszăpezirea în Capitală a fost asigurată pe timpul nopții de peste 360 de utilaje şi 425 de operatori. Traficul se desfășoară în condiții de iarnă, anunță PMB

www.bucurestifm.ro
Primăria Capitalei Cișmigiu

Peste 360 de utilaje şi 425 de operatori au acţionat, pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pentru deszăpezirea principalelor artere din Bucureşti, urmând să fie curăţate şi cele secundare. Potrivit Primăriei Capitalei, în acest moment traficul se desfăşoară în condiţii normale de iarnă.

Potrivit Primăriei Capitalei, în urma controalelor făcute, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de 15 echipaje de poliţişti locali din cadrul P.L.M.B., care au verificat modul în care operatorii de deszăpezire au acţionat pe arterele din Bucureşti, dar şi în urma monitorizării video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecţii, s-a constatatat că operatorii au acţionat prin pluguire şi împrăştiere de material antiderapant în zona rampelor, pantelor, podurilor, staţiilor STB şi a arterelor din urgenţă I, iar în acest moment se circulă în condiţii normale de iarnă.
"Astfel, pe parcursul nopţii, un număr de 367 de utilaje şi 425 de operatori au acţionat pe toate arterele principale din Capitală, iar pe parcursul acestei zile se vor curăţa de zăpadă şi arterele secundare. Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti rămâne în continuare în teren pentru a monitoriza acţiunile de deszăpezire", arată Primăria.
De asemenea, poliţişti locali au făcut verificări pentru depistarea persoanelor fără adăpost care erau expuse temperaturilor scăzute. În urma activităţilor desfăşurate, au fost găsite patru persoane fără adăpost, dintre care trei au fost instituţionalizate într-un centru social, iar una a refuzat instituţionalizarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.