Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ȘOCANTE! Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal când i s-a făcut rău la AUDIERI

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Gheorghe Dincă, bărbatul care a ucis două tinere în Caracal, a acuzat stări de rău în fața anchetatorilor, la audierile de duminică, potrivit stirilekanald.ro.

De câteva zile, o țară întreagă este îngrozită de crimele pe care Gheorghe Dincă, un pensionar de 66 de ani, le-a făcut cu o bestialitate teribilă. Bărbatul din Caracal le-a omorât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu prin metode întâlnite numai în seriale de groază.

”A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere. Fetele au venit aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Criminalul din Caracal a căzut la audieri! ”Timp de o oră și un pic, anchetatorii l-au lăsat să își revină”

În mod surprinzător, la reținerea sa inițială, bărbatul nu și-a recunoscut crimele. Din contră, spunea că nu le cunoaște pe fete, nu le-a văzut vreodată și, chiar a contestat reținerea sa pe o perioadă de 30 de zile, conform procedurilor. ”Era senin, relaxat, un pic plictisit și mereu spunea că este nevinovat”, au dezvăluit surse apropiate.

Citește și: Urmare INCENDIARĂ a deciziei CCR pe Coduri: Marcel Ciolacu cere DESFIINȚAREA Comisiei Iordache

Situația s-a schimbat însă 48 de ore mai târziu! În fața procurorilor DIICOT Olt, Gheorghe Dincă nu a mai mințit și a relatat toate faptele sale de cruzime. Culmea, a vorbit despre cele două fete luate la ocazie cu mașina, dar a mărturisit, pe de altă parte, că nu știe de ce a comis crimele respective și că este mirat de comportamentul pe care l-a avut. Mai mult, criminalul din Caracal a căzut la audieri, din cauza stresului și a faptului că nu a mâncat nimic în toată această perioada. ”I s-a făcut rău! S-a întins pe scaune și a rămas nemișcat! Timp de o oră și un pic, anchetatorii l-au lăsat să își revină și abia pe urmă, au reluat firul evenimentelor”, au spus anumite persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.