Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii CUTREMURĂTOARE despre ultimele clipe din viaţa fetei ucise cu sânge rece la metrou: A fost lovită cu piciorul când a încercat să se ridice

femeia de la metrou

Apar detalii șocante în cazul crimei de la metrou, care a îngrozit România. O tânără de 25 de ani, însărcinată în câteva luni, a fost împinsă marți seară pe linia de metrou, stația Dristor 1,  de o femeie în vârstă de 36 de ani care, se pare, nu este la prima tentativă.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că după ce ar fi fost împinsă în faţa metroului, tânăra de 25 de ani ar fi încercat să se ridice, însă a fost împiedicată şi lovită cu piciorul de agresoare. Mai mult, potrivit Antena 3, înainte de a o împinge pe șinele de metrou, femeia a lovit-o de mai multe ori pe victimă.

Povestea dramatică a victimei crimei oribile de la metrou: Detalii cutremurătoare despre tânăra UCISĂ

Principalul suspect în cazul crimei de la metrou, o femeie de 36 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii încearcă să afle care este motivul crimei.

"În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti", transmite Poliţia Română.

"La această oră, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Giorgian şi Dristor 1. Anterior, în cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti", a transmis anterior transmite Poliţia Română.

Marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, o femeie a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.