Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii cutremurătoare despre dealerul lui Vlad Pascu: Își teroriza familia, și-a bătut tatăl și a fost arestat de mai multe ori

Inquam Photos/Octav Ganea
Tudor Maru

Dealerul asociat șoferului drogat, care a comis un omor și are un istoric de violență repetată, este Tudor Duma, cunoscut sub numele de "Maru". Joi dimineață, el a fost adus la audieri la DIICOT împreună cu Vlad Pascu, șoferul care conducea sub influența drogurilor și a provocat moartea a doi tineri la 2 Mai.

Au fost aduși și părinții lui Vlad Pascu, Miruna și Mihail Claudiu Pascu, pentru anchetă, conform defapt.ro.

Tudor Duma este unul dintre indivizii implicați în traficul de droguri, inclusiv în furnizarea acestora lui Vlad Pascu. Datele disponibile în portalul instanțelor de judecată dezvăluie că "Maru" are un istoric îndelungat de posesie de droguri, utilizare de arme albe și violență, așa cum a precizat avocata Elenina Nicuț.

La data de 22 iunie 2023, Tribunalul Municipiului București (TMB), la recomandarea DIICOT Central, a confiscat de la el 4,44 grame de cannabis și 13 comprimate care conțineau Clonazepam.

În plus, pe 29 martie 2023, TMB a validat decizia de renunțare la urmărirea penală dispusă anterior de DIICOT Central în cazul său pentru deținerea de droguri de risc în scop personal, fără drept.

Și-a bătut propriul tată

La data de 14 octombrie 2022, Judecătoria Sectorului 2 (JS2) a emis un ordin de protecție împotriva individului în cauză, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 (PJS2), în urma cererii depuse de o persoană cu numele identic, cel mai probabil tatăl său.

Motivația instanței evidențiază că în data de 10 octombrie 2022, individul învinuit, influențat de consumul de substanțe psihoactive, a manifestat comportament violent împotriva reclamantului. Mai precis, l-a atacat pe reclamant prin împingere, iar ulterior, din cauza refuzului său de a coopera cu forțele de poliție (bloca ușa locuinței cu mobilier și asculta muzică la volum înalt), a fost necesară intervenția acestora pentru imobilizarea sa.

În timpul intervenției, forțele de poliție au descoperit în camera agresorului 7 cuțite cu lame metalice și o sabie de un metru lungime, iar acesta fusese anterior implicat în acte de violență împotriva tatălui său.

DIICOT l-a iertat în ciuda trecutului său tumultos

La data de 16 decembrie 2022, Judecătoria Sectorului 1 (JS1) a dispus confiscarea unui baston telescopic de culoare neagră, în urma recomandării făcute de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 (PJS1).

Pe data de 16 septembrie 2022, JS1 a validat sugestia formulată de către PJS1 de a renunța la urmărirea penală pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

La data de 8 septembrie 2022, Tribunalul Municipiului București (TMB) a dispus confiscarea următoarelor obiecte, în urma propunerii făcute de către DIICOT Central: un grinder metalic în care s-a evidențiat prezența D9-THC, precum și o cantitate de 8,78 grame de cannabis, care au fost identificate după efectuarea analizelor de laborator. De asemenea, a fost confiscat un alt grinder metalic în care s-a găsit o cantitate de 0,35 grame de cannabis.

Pe data de 18 iulie 2022, TMB a acceptat propunerea formulată de către DIICOT Central de a renunța la urmărirea penală în cazul a trei infracțiuni distincte privind deținerea ilegală, fără drept, de droguri de risc pentru consumul personal, în circumstanțe concurente.

A spart famacia Spitalului Floreasca

În interiorul farmaciei, Maru s-a filmat și făcea live pe rețelele de socializare, în timp ce le explica următorilor că este rupt de drogat și de beat.

„Bai, sunt rupt in gura deja. Sunt si beat. M-am strecurat in Spitalul Floreasca (…) Ati inteles. Ce medicamente fur si eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, a spus Maru.

De asemenea, acesta admite că se va duce la pușcărie pentru faptele sale, dar îl interesează mai mult ca oamenii să facă story pe Instagram cu el.

”O să mă duc la pușcărie zilele astea, dar nu contează. Să puneți story-uri multe cu #Maru, că alfel mă supăr rău, rău, rău (...) Am încercat să ciordesc și eu niște droage ceva, dar p..a mea, au doar măști și p..a mea pe aici. Nu știu ce poți să furi de aici”, a spus Maru.

Tudor Duma ”Maru” a fost săltat de polițiști

”În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă ( depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă.

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol.

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.”, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.