Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii cutremurătoare despre fiul procurorului care s-a împușcat: motivele care au stat în spatele gestului disperat

pistol

Apar detalii cutremurătoare despre fiului procurorului din Constanța, care s-a împușcat. Conform unor informații pe surse, bărbatul avea probleme în casnicie, iar soția l-ar fi părăsit, luând cu ea și copilul lor de numai patru ani. De disperare, bărbatul a ajuns în casa părinților săi, acolo unde s-a împușcat cu pistolul tatălui.

Duminică, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat în zona capului. Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital. În cauză se continuă cercetările, precizează Poliția Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.