Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii CUTREMURĂTOARE despre militarul care a murit la Alba Iulia - Bărbat a LUPTAT în Afganistan

Ultima Ora breaking news

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, vineri, că militarul mort la Alba-Iulia este plutonierul Orosz Alexandru. Acesta avea 33 de ani, era necăsătorit, avea un copil şi efectuase o misiune în Afganistan.

”Plutonierul Orosz Alexandru, mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA”, şi-a pierdut viaţa astăzi, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia. Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de 1 Decembrie, s-a electrocutat de la reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară”, au precizat reprezentanţii MApN.

Potrivit acestora, plutonierul Orosz avea 33 de ani, era necăsătorit şi avea un copil. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2007 şi efectuase o misiune în Afganistan.

O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” cercetează cauzele producerii accidentului, fiind anunţat deja Parchetul Militar Cluj.

Citește și: Anunț - ȘOC: Klaus Iohannis și-a luat la revedere de la al doilea mandat: Ghinion, ghionion total (Daniel Dragomir) .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.