Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii cutremurătoare şi mărturisiri despre accidentul fiului lui Victor Ponta:'A căzut rău' / FOTO

facebook.com
rugby

Ies la iveală detalii cutremurătoare şi mărturisiri despre accidentului fiului lui Victor Ponta. Acesta s-a accidentat grav la un meci de rugby şi a fost transportat la Bucureşti, la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Puştiul a suferit un traumatism cranian cu amnezie. Evenimentul s-a petrecut la faza finala a campiontatului național de rugby Under 14, care a început vineri, la Liliești (Baicoi-Prahova), în organizarea clubului prahovean Aurora.

Citeşte şi: Scandal IMENS în DNA: Trei procurori au sesizat Inspecţia Judiciară, iar Kovesi a contraatacat

Cu Andrei Ponta, 14 ani, în echipă, Șoimii Triumf București trecuse de Gura Humorului, 12-7, în prima partidă din grupă. De la 12.30, formația lui Ponta junior a evoluat cu Rugby Team Constanța. A fost jocul în care copilul fostului premier s-a accidentat! ”Accidentarea lui Andrei a survenit după o fază de joc! A fost un placaj corect, cel de pe urma căruia Andrei a avut de suferit. A căzut rău. Oricum, toată lumea se uita în altă parte, fiindcă mai era pe jos un copil, care acuza și el o accidentare. Medicul de pe Ambulanță a intervenit prompt și, după ce i-a consultat pe cei doi, a decis ca ei să fie transportați la Spitalul Județean Ploiești”, a spus Bianca Dăniță, managerul sportiv de la la ASC Aurora Băicoi, conform libertatea.ro. Conform unor surse medicale, fiul lui Victor Ponta ar suferi şi de amnezie, pe lângă traumatismul cranian, în timp ce al doilea băiat ar avea un traumatism de coloană cervicală, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.