Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii de ultimă oră despre moartea suspectă a directorului Lukoil: anchetatorii au o primă variantă pe care o cercetează

lukoil

Președintele Consiliului de Administrație al gigantului Lukoil, Ravil Maganov, s-ar fi sinucis la Spitalul Central din vestul Moscovei, transmit anchetatorii ruși care au preluat cazul, potrivit agenției de presă TASS.

"În urma sinuciderii în Spitalul Clinic Central de pe strada Mareșalului Timoșenko, șeful consiliului de administrație al lukoil Maganov a murit. El a fost spitalizat cu un atac de cord. În plus, lua antidepresive", au spus surse din anchetă pentru TASS.

Incidentul a avut loc în jurul orei 07:00, ora Moscovei.

Ravil Maganov s-a născut în 1954 la Almetyevsk. Din 1993, a lucrat la Lukoil în funcții de conducere, a fost prim-vicepreședinte executiv, a supravegheat unitatea de explorare și producție. În 2020, consiliul de administrație al Lukoil l-a numit pe Maganov președinte al consiliului de administrație pentru a-l înlocui pe Valery Graifer, care a murit în aprilie 2020. În urma întâlnirii din acest an, Lukoil nu a dezvăluit oficial noua componență a consiliului de administrație, dar Maganov a fost nominalizat pentru aceasta.

Ravil Maganov a fost un asociat apropiat al unuia dintre fondatorii Lukoil, Vagit Alekperov.

Alekperov, fost ministru adjunct sovietic al petrolului, a demisionat din funcția de președinte al Lukoil în aprilie, la o săptămână după ce Marea Britanie a dispus înghețarea activelor sale și o interdicție de călătorie, ca parte a sancțiunilor impuse din cauza acțiunilor militare ale Rusiei în Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.