Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii de ultimă oră despre plecarea lui Mario Iorgulescu din țară: A plecat din spital pe picioarele lui, la cererea familiei

Antena 1
mario iorgulescu

Apar noi detalii din dosarul lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, fostul președinte al LPF. Mario Iorgulescu a fost externat la cerere, de două ori, după accidentul în care a condus drogat și a ucis un bărbat. Iorgulescu a fost externat prima dată fix când anchetatorii voiau să discute cu el, la Spitalul Elias.

Atunci, conform România TV, acesta a fost dus la Aeroportul Băneasa cu o ambulanță privată, însă avionul cu care trebuia să plece nu a mai decolat.

A doua oară, Iorgulescu a fost externat și a și plecat în Italia, acolo unde se află și acum. După două săptămâni, potrivit documentelor de la dosar, fiul președintelui LPF a plecat din acea clinică pe picioarele lui, fiind externat cu „autonomie completă motorie și alimentară/nutritivă, conștient, cu tulburări importante de somn și fluctuații ale stării de spirit”. Ulterior, familia l-a internat în alte clinici din Italia, unde se află și în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.