Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii exclusive din culisele Brokerslink Europe Meeting 2024

Brokerslink
Brokerslink Europe Meeting 2024

În contextul unei lumi fluctuante și pline de provocări, industria asigurărilor devine esențială în protejarea și susținerea economiilor la nivel global. Întâlnirile și conferințele devin cruciale pentru promovarea colaborării și a schimbului de cunoștințe în acest mediu în continuă evoluție.

Astfel, Destine Broker de Asigurare și Reasigurare, afiliat unic al Brokerslink în România și Republica Moldova a fost gazda principală a celui mai mare eveniment din sectorul asigurărilor din Europa,  Brokerslink Europe Meeting 2024, desfășurat în perioada 20-22 martie 2024, în București. În atmosfera prestigioasă a hotelului J.W. Marriott, peste 100 de lideri ai industriei din peste 20 de țări s-au adunat pentru a discuta despre provocările și posibilitățile ce marchează peisajul actual al pieței. Evenimentul, organizat sub egida Brokerslink, unul dintre cei mai importanți jucători la nivel mondial în domeniu, a reprezentat o oportunitate pentru conectarea și colaborarea între experții din întreaga lume.

content-image

Cum s-a desfășurat Brokerslink Europe Meeting 2024?

Profesioniștii din industrie au participat la aceste trei zile de interacțiuni, dezbateri și posibilități de a stabili noi conexiuni. Problemele legate de ESG (environmental, social and governance), managementul riscurilor și soluții inovatoare au fost în centrul atenției, oferind participanților o perspectivă amplă asupra provocărilor și oportunităților din domeniu. Printre subiectele cheie abordate s-au numărat identificarea de noi soluții personalizate pentru beneficiile angajaților prin sisteme EB, gestionarea eficientă a programelor internaționale la care membrii iau parte și dezbateri deschise despre provocările specifice industriei și modalitățile de depășire a acestora.

În plus față de sesiunile informative, evenimentul a oferit numeroase ferestre de networking, permițând participanților să interacționeze cu profesioniști din alte țări și să creeze relații durabile. De asemenea, aceștia au avut ocazia să descopere și să exploreze frumusețile Bucureștiului, vizitând cele mai importante obiective turistice și culturale ale orașului. Conferința s-a încheiat cu aniversarea de 20 de ani a Brokerslink, sărbătorită cu mâncăruri și dansuri tradiționale românești.

content-image

Destine Broker și Brokerslink

Toți cei prezenți au fost deosebit de impresionați și încântați de organizare, de oraș și de ospitalitatea cu care au fost întâmpinați. Evenimentul a fost un adevărat succes, iar, echipa Destine Broker a fost  onorată să fie gazda Brokerslink Europe Meeting 2024, ce a oferit un cadru optim pentru schimbul de idei și inovații în industria asigurărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.