Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii explozive despre RĂPIREA Alexandrei - Ce s-a întâmplat, de fapt, în mașina CRIMINALULUI din Caracal

www.facebook.com
alexandra caracal

Familia Alexandrei Măceșanu a aflat de la avocat care sunt declarațiile făcute de Gheorghe Dincă în fața procurorilor DIICOT. Ei au izbucnit în lacrimi când li s-a spus că fata lor de 15 ani și-a păstrat calmul chiar și atunci când și-a dat seama că este răpită și e posibil să fie violată, potrivit libertatea.ro.

Când Alexandra Măceșanu s-a urcat, în dimineața zilei de miercuri, 24 iulie 2019, la ”ia-mă nene” în mașina lui Gheorghe Dincă, nu avea nici o suspiciune. Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele fizice, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă. ”Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani. El a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului de 66 de ani. Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci ”să mergem într-un loc”, i-a zis el. Minora a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. ”Fata nu s-a speriat”, povestește el. Alexandra s-a opus, dar ”am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat el scena.

Citește și: HALUCINANT - Primele declarații ale fetei lui Gheorghe Dincă: 'Anchetatorii nu ne-au lăsat să intrăm în curte'

Procurorii au coroborat declarațiile răpitorului cu probele ADN găsite în mașină. DIICOT a descoperit în mașină nu doar un cercel al Alexandrei Măceșanu, ci și ADN-ul fetei pe banda adezivă care i-a fost lipită pe gură, în mașină. I-a imobilizat mâinile și apoi au plecat spre casa din Caracal, aflată la doar câțiva kilometri distanță. În schimb, ce n-a recunoscut bărbatul este telefonul pe care l-a primit mama fetei joi, la ora 13, după ce Alexandra a sunat inutil la 112 și Dincă ar fi ucis-o. A fost un ”telefon de liniștire”, dat de un bărbat, care i-a spus mamei că Alexandra e bine și va pleca în Elveția, împreună cu el. În acest moment, DIICOT încearcă să-i facă un portret psihologic lui Gheorghe Dincă, important ca să se înțeleagă dacă era genul de criminal solitar sau ar fi putut avea complici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.