Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii INCENDIARE în cazul polițistului din Vaslui care s-a pozat în lenjerie de femei: era propus pentru salariu de MERIT

Apar noi detalii în cazul polițistului din Vaslui care s-a pozat cu lenjerie de femei și cu un morcov în anus. IPJ Vaslui a deschis o anchetă după ce imagini cu acesta au apărut în presă.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu îl NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: S-a COCOȚAT pe cadavre și suferință. Traficul de medicamente e o infracțiune

„În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern. Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului. Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, au explicat reprezentanții IPJ Vaslui, la solicitarea MEDIAFAX.

Conform primelor informații pe surse, polițistul anchetat ar fi un angajat model, care era propus chiar pentru salariu de merit pentru performanțele sale de la muncă. Culmea, imaginile cu agentul în ipostaze nefirești au ajuns în presă după ce acesta le-a trimis mai multor persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.