Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii INCREDIBILE din timpul CRIMELOR de la Buzău: Atactorul a FUGIT pe geam

Noi detalii din timpul atacului din noaptea de sâmbătă spre duminică de la Spitalul de Psihiatrie din Buzău, în urma căruia 4 persoane au murit și 9 au fost rănite, sunt dezvăluite de directorul unității medicale. Potrivit acestuia, agresorul ar fi fugit pe geam, conform Mediafax.

Victimele criminalului din Buzău sunt S.L.M. – 39 de  ani, R.V. – 70 de ani, T.I. – 58 de ani, S.A. – 80 de ani, D.N.P. – 76 de ani, I.M.B. – 62 de ani, Z.E. – 88 de ani, I.E. – 71 de ani, B.R. – 83 de ani, D.B. – 60 de ani.

Citește și: BREAKING Trei dintre victimele atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca sunt în comă

Directorul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, a declarat că după atacul comis în noaptea de sâmbătă spre duminică agresorul ar fi ieșit pe geam în curtea spitalului.

Ea susține că atacul a fost atât de rapid, încât pacienții din primul salon nici nu au reacționat.

„La primul salon, lucrurile s-au derulat extrem de rapid, de fapt amândouă atacurile au fost foarte rapide, în primul salon pacienții nici măcar nu au reacționat. În cel de-al doilea salon, când a mers și s-au auzit țipete, personalul a încercat să intervină, dar în momentul acela, el a ieșit pe geam”, a spus Viorica Mihalașcu.

Potrivit acesteia, bărbatul de 38 de ani a fost imobilizat în curtea spitalului de un echipaj de poliție care se afla întâmplător în zonă.

„A fost imobilizat de un echipaj de polție care întâmplător a adus un alt pacient pentru internare”, a mai spus directorul spitalului.

Patru persoane au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău.

Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții, a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Poliției. Acestea au confirmat, pentru MEDIAFAX, că atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.