Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ÎNFIORĂTOARE ale martorilor care au asistat la atacul de la Berlin: 'Moartea mă urmărește'

atentat berlin

Au aparut marturiile martorilor care au scapat cu viata, dupa atacul de la Berlin de luni seara, unde un camion a intrat intr-o multime si a ucis 12 oameni, iar 48 au fost raniti, anunta Stirileprotv.ro.

Jan Hollitzer, in varsta de 36 de ani, redactor-sef adjunct la o publicatie locala numita Berliner Morgenpost, a declarat pentru AP, citat de The Guardian:

"In prima faza am auzit un sunet, apoi a daramat cabinele din piata si am auzit tipete." Barbatul a spus ca a trecut pe partea cealalta a strazii, opusa pietei, si a vazut chioscuri, produse artizinale si mese distruse, sticle sparte, iar oamenii raniti erau intinsi pe jos.

Citeste si: Primele imagini de la TRAGEDIA aviatică din Marea Neagră: S-a declanşat IADUL / VIDEO +18

Alt martor, a relatat pentru agentia Ruptly: “E ca si cand nu te mai simti in siguranta niciunde. Acest incident m-a facut sa cred ca teroarea nu are limite.

Am venit dintr-o tara ruinata aici, ca sa traiesc acelasi lucru, ma simt de parca moartea ma urmareste la fiecare pas, nu e usor. Nu stiam ce s-a intamplat initial, am incercat sa intrebam oameni si nimeni nu stia fiindca toti erau in stare de soc.

Eram in piata, cand un camion a intrat si parea ca nu o sa incetineasca. Ne-a ratat cu 3-5 metri si a trecut pe langa noi. Am incercat sa vedem cine era ranit, am vazut cam 15-20 de oameni raniti, cativa mai miscau, altii nu, oameni manjiti de sange”.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.