Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii TERIFIANTE despre poliţistul pedofil: A mai violat minori și o femeie

Inquam Photos / George Calin
politist pedofil

Poliţistul pedofil, Eugen Stan, nu ar fi la prima abatere. Ies la iveală noi detalii terifiante din trecutul acestuia. Conform Digi24, poliţistul ar fi violat o minoră în 2012 şi ar fi agresat o alta în 2009. Cel mai probabil acuzațiile aduse polițistului de la Rutieră se vor extinde. Bărbatul în vârstă de 45 de ani este acuzat în primă fază de agresiuni sexuale asupra a doi minori în data de 5 ianuarie 2018.

Citește și: Se anunță un nou val de scumpiri: Care sunt cauzele și prețul căror alimente se va majora

Este vorba însă de alte două cazuri șocante: polițiștii au intrat în posesia câtorva probe rezultate în urma unor analize și ar fi constatat că Eugen Stan este autorul unui viol asupra unei minore, produs în urmă cu șase ani. În plus, bărbatul este și autorul unor perversiuni sexuale împotriva unei minore în anul 2009. Anchetatorii au ajuns la aceste concluzii după ce au identificat ADN-ul polițistului în urmele de spermă colectate de pe vestimentația victimelor.

Citește și: Se anunță un nou val de scumpiri: Care sunt cauzele și prețul căror alimente se va majora

Pedofilul a fost dat pe mână polițiștilor de o colegă de-a sa care duminică, în jurul orei 17:30, a sunat și a spus că bărbatul lucrează în cadrul Poliției Rutiere, fiindu-i coleg. Din acel moment s-au declanșat verificările, iar luni dimineață, când polițistul s-a prezentat la serviciu, în uniformă, a fost luat de șeful său și condus, fără ca acesta să riposteze, la serviciul omoruri.

Citește și: Vești bune pentru românii din această țară! Ce beneficii au persoanele cu salariul mai mic de 1 000 de euro

Conform unor surse din cadrul anchetei, în tot timpul în care a lucrat la serviciul de Poliție Rutieră, bărbatul a primit calificative de bine și foarte bine, iar anul acesta urma o nouă testarea psihologică, aceasta efectuându-se din 3 în 3 ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.