Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detaliile neștiute ale divorțului anului: De ce s-au despărțit Andreea Marin și Tuncay

www.click.ro
Andreea Marin

Lumea mondenă din țara noastră a fost zguduită la aflarea veștii că Andreea Marin divorțează de turcul Tuncay Ozturk. S-a spus că principalul motiv ar fi fost infidelitățile bărbatului de pe Bosfor care a fost surprins în compania unei blonde de doar 25 de ani. Se pare însă că un detaliu hotărâtor ar fi fot altul.

Citește și: ALERTĂ de ninsori din partea meteorologilor: Se anunță zăpadă și vânt puternic

Și când era măritată cu Ștefan Bănică, se zvonea că Andreea Marin a fost încornorată, dar nu acesta a fost motivul acelei despărțiri. Zâna a spus că poate trece peste infidelități, dar nu peste violență. Și de data aceasta, se pare că Zâna ar fi trecut peste faptul că ar fi fost înșelată cu asistenta blondă.

Citește și: ȘOCANT Un rechin a mâncat o vacă / VIDEO

Tuncay și-ar fi dorit un copil cu Andreea Marin, dar vedeta TV nu a putut să îi ofere această bucurie, anunță libertatea.ro. Andreea nu a mai vrut copil pentru că, și în trecut a rămas însărcinată și a avut mari probleme. Tuncay chiar i-a spus vedetei să apeleze la fertilizare in vitro, însă după ce a avut două sarcini extrauterine vedeta nu şi-a mai dorit o sarcină. Astfel că a preferat să divorţeze ca soţul ei să poată face un copil cu altă femeie. Căsnicia lor nu a mers întotdeauna perfect. Ba chiar fosta Zână a surprizelor a fost suprinsă de paparazzi wowbiz.ro plângând în faţa soţului ei la un restaurant. Apoi l-a ignorat pe acesta toată seara.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.