Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detaliile PICANTE din tinerețea 'tovarășului profesor' Iohannis

rfi.ro
iohannis

Acum 29 de ani, profesorul de fizică Klaus Werner Iohannis, obținea la Școala din Agnita statutul de profesor definitiv. S-a întâmplat la 11 iunie 1987, cu două zile înainte de a împlini 28 de ani. Pentru aceasta, Inspectoratul Școlar Sibiu a desemnat un profesor metodist care să inspecteze și să stabilească dacă viitorul președinte merită să promoveze examenul de definitivat.

Scandal cu casa lui Iohannis în sala de judecată. Ce a decis instanţa

Într-o recomandare scrisă de Ana Maria Bucuță, profesor metodist, la examenul de definitivat al lui Iohannis se arată că acesta era comandant instuctor de pionieri și șeful unui cerc de electronică și unul de factură militară, fiind comandant PTAP (Pregătirea Tinerilor pentru Apărarea Patriei).

“ Tovarășul profesor s-a evidențiat prin interesul pentru realizarea unei concepții materialist dialectice despre lume și viață la elevi. Este interesat de formarea sentimentelor patriotice la elevi, subliniind realizările științifice și tehnice din țara noastră”, nota acum 29 de ani profesoara Ana Maria Bucuță, informează Libertatea, care este pensionară acum.

S-a mai stabilit atunci că “tovarășul profesor are preocupări pentru o continuă perfecționare în specialitate. Participă activ la activitățile comisiei metodoce a profesorilor de fizică, este membru al unei brigăzi științifice în cadrul căreia a prezentat referatul – “De ce este întuneric noaptea? Cum s-a format universul?”. Contribuie la pregătirea serbărilor școlare.” Este poate greu de imaginat cum pregătea actualul președinte serbările școlare din Agnita.

În concluzie s-a stabilit că tovarășul Iohannis este foarte bine pregătit profesional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.