Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detaliul care răstoarnă ancheta în cazul morții lui DJ Lalla: un bărbat misterios a fost surprins de camere, imediat după deces

Captura video
dj lalla barbat

Camerele de supraveghere ale unui hotel din Mamaia au surprins momentul în care trupul neînsuflețit al lui DJ Lalla a fost adus la mal. Pe imagini este surprins un bărbat care a stat timp de 6 minute lângă DJ Lalla, a văzut că este moartă, dar apoi a plecat fără să anunțe poliția.

Polițiștii încearcă acum să afle cine este bărbatul de pe plajă. Între timp, a fost stabilită și cauza morții. Laura Roșca a murit înecată în mare, iar raportul experților arată că aceasta nu a fost victima unei agresiuni.

Conform specialiștilor, Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla a murit înecată, în plămânii săi găsindu-se apă și nisip. Trupul nu prezenta urme de violență.

DJ-ul Laura era gazda unei emisiuni la postul Radio România 3 Net și era urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.

A stat la un prieten cunoscut pe TikTok

Laura Roșca venise pe litoral în urmă cu trei zile înainte de tragedie. Ea s-a cazat în stațiunea Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok în urmă cu o lună. Bărbatul, pe numele său Bogdan, a spus că s-a trezit cu ea la ușă și că i-ar fi spus că s-a certat cu iubitul, așa că a primit-o.

La audierile care au durat 10 ore, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că tânăra a plecat din locuința lui în dimineața în care a fost găsită moartă pe plajă. Tot el a mărturisit că artista ar fi vrut atunci să facă niște poze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.